Parfüm önerisi

Makaleler
9
JPG'le beau.
JPG'le male Elixir.
JPG Ultra male.
Stronger with you ıntensely.

Bu 4 parfüm arasında kaldım. Sizce hangisi?

Ayrica mad, bargello gibi firmalar orijinallerine ne kadar benziyorlar? Almaya deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, üst segment parfümler ile ilgili bilgi birikimim mevcut ve güncel olarak çok fazla üst segment parfüm kullanıyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim. Öncelikle Armani stronger with you özelinde konuşayım, kokuları birebir. Kalıcılık farkı tabiiki var ama bargello tam bir fiyat performans markası. Ayrıca Tom Ford muadilleri de aynı şekilde koku notaları birebir. Sadece ufak farklar oluyor o da bu sektöre hakim olmayan birisinin anlayamayacağı dğzeyde. Hazır ekonomi bu haldeyken adam akıllı parfüm almak için 3-4 k bütççe gerekişyor. Onun yerine bargello alıp kullanmak daha mantıklı hale geliyor maalesef

Yurt dışında yaşıyorum bu yüzden orijinallerini alabilirim. Fakat istediğim parfümleri de denemek istediğimde her zaman 100-150 euro gibi bir para veremem. Bu yüzden o markaları sordum.
1-2 orijinal koku alacağım sizce hangisi?
Ama bargello ve mad kokuları cok ucuz gercekten, eğer aradaki farka değmecekse orijinallerini almam.

Stronger with you ıntensely'yi A115 koduyla Mad'den alabilirsin. Fiyatına göre başarılı.

Peki intensely ile normali arasında çok mu fark var? Düz olanını birkaç kere kullanmıştım.

Orijinal alabilecek durumdaysan şayet yaz için Le Beau Edp gayet ağız sulandırıcı bir kokuya sahip. Ultra Male tam club ve ortam kokusu diyebilirim ki gayet beğenilir karşı cins tarafından da. Elixir ise tatlı, fark edilir hoş çekici bir koku tabi tenden tene değişebilir ama genel hatları böyle.

Elixir'i düşünüyorum. Dolce Gabbana the One EDP de gozume carpti, fiyati bunlara gore bayagi uygun.
Ama yayilimi ve kaliciligi kotuymus diyorlar.

Elixir'i düşünüyorum. Dolce Gabbana the One EDP de gozume carpti, fiyati bunlara gore bayagi uygun.
Ama yayilimi ve kaliciligi kotuymus diyorlar.
Evet malesef çok hoş ilgi çekici bir koku olmasına rağmen performansı zayıf kalıyor. Elixir, Le Male Le Parfüm, Ultra Male kokularından hangisini alırsan al memnun kalacağını düşünüyorum sadece Elixir bir tık fazla tatlı.

Bargello parfümlerin hangileri iyi sizce?

Ben 2 Sene İtalya'da yaşadım biliyorsunuz bu tarz şeylerin başkenti de orası. İnsan mecbur ilgi alanlarına kayıyor. Bence bir odunsu bir fresh koku almanız sizi uzun süre götürecektir. Hangi ülkede yaşadığınızı bilmemekle beraber iklime de bağlı kalıcı özellikler. Soğuk bir ülkede yaşıyorsanız odunsu, sıcak yerde yaşıyorsanız fresh kokular daha iyi hisettirecektir. Size önerim şunlar:

CK Be (temiz bir koku, kalıcılığı orta.)
Calvin Klein Eternity Air
Ralph Lauren Polo Blue
Kenzo Pour Homme

Odunsu ise klasikler hoşuma gitmişti.

Dior Savaue
Armani Stronger With you

Bargello parfümlerin hangileri iyi sizce?
Hocam muadil parfüm her zaman odunsu kokulardan alınır zannımca. Çünkü odunsu kokular daha karakteristik ve notaları belidir. Yapması basittir ve kalıcılığı da doğal olarak fazladır. Stronger with you muadili ve Only the brave muadilleri gayet güzel parfümlerdi Bargello açısıdnan.

Stronger with you tatli degil mi? Intensely, absolutely ile arasindaki fark nedir?

Bu arada İtalya'da nerede yasadin? İtalya'yi severim. Bir ara gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…