Yaldaz Femtopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ekim 2024 #1 Kokusu uzun süre dayanan erkek parfümlerin markaları nelerdir? Ve onlardan önerileriniz var mıdır?
M Mithril3 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #2 Yaldaz dedi: Kokusu uzun süre dayanan erkek parfümlerin markaları nelerdir? Ve onlardan önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Versace Blue Jeans kullanıyorum ben. Kokusu çok güzel ve EDT olmasına rağmen uzun saatler kalıyor koku.
Yaldaz dedi: Kokusu uzun süre dayanan erkek parfümlerin markaları nelerdir? Ve onlardan önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Versace Blue Jeans kullanıyorum ben. Kokusu çok güzel ve EDT olmasına rağmen uzun saatler kalıyor koku.
E erdem53426 Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 187 20 Ekim 2024 #3 Yaldaz dedi: Kokusu uzun süre dayanan erkek parfümlerin markaları nelerdir? Ve onlardan önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Armani stronger with you bayağı kalıcı.
Yaldaz dedi: Kokusu uzun süre dayanan erkek parfümlerin markaları nelerdir? Ve onlardan önerileriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Armani stronger with you bayağı kalıcı.