Parfüm önerisi

Givenchy Gentleman'ın hangi flankeri daha iyi? Aklımda Givenchy Gentleman Boisée var ama Reserve Privée'yi de övenler duydum.
Reserve Privee, Dior Homme Intense'e benzerlik gösteren günlük kullanım için fazla karakteristik ve şık olan bir koku. Yaşınız 25-30'un altında olduğu için çok önermem. Özellikle seçenekleriniz arasında Stronger With You, Le Male Le Parfum gibi seçenekler varsa bu tonlardan oldukça uzak bir koku.

Öneri olarak;

• Akşam ve Resmi Ortamlar için: JPG Le Male Elixir, Dior Homme Original, Givenchy Gentleman Reserve Privee, Hugo Boss The Scent Elixir, The Scent Le Parfum
  • Günlük Kullanım ve Dört Mevsim: Boss Bottled Absolu, Boss Bottled Elixir, Dior Homme Sport, Armani Acqua Di Gio Parfum, CH 212 VIP Men, Bleu de Chanel
  • Yazlık: Louis Vuitton Imagination, Versace Eau Fraiche, Armani Code EDT, Armani Acqua Di Gio EDT, CH 212 Men

Dört mevsim olarak yazdığıma bakma aslında hiçbir parfüm dört mevsim performans göstermiyor ancak ortada kalan ve yaz kış rahatsız etmeyecek kokular olarak yazdım. Özellikle Bottled Absolu ve Bottled Elixir gibi esans yoğunluğu yüksek kokuları nispeten sıcak havalarda 2 fıs üzerinde kullanmaman gerekiyor.

Ben parfüm alırken EDT'lerden olabildiğince uzak duruyorum, hepsi olmasa da pek çoğunun kalıcılığı ve yayılımı düşük oluyor. Bu nedenle EDP, Parfum ve Parfum Intense gibi formları havanın sıcaklığına göre sıkacağım miktarı ayarlayarak ilerliyorum. EDP ve Parfum gibi formların daha pahalı olması sizi korkutmasın çünkü genellikle insanlar 50 ml Parfum almaktansa 200 ml EDT alarak uygun alışveriş yaptığını düşünüyor. EDT formlarını 20 fıs bile sıksanız 3-5 saat sonra hatrı sayılacak şekilde yok olurken Parfum formları 2 fıs ile tüm günü çıkarabiliyor. Bu nedenle kış aylarında Parfum Intense, Bahar ve Yaz aylarında ise EDP veya Parfum formlarını tercih etmenizi öneririm.

Belirtmemde fayda var. Onlarca parfüm kullanmışımdır ama Carolina Herrera 212 parfümleri kadar övgü aldığım başka koku olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…