Mevcut olarak emperio armani swy absolutely kullanıyorum. Bunun gibi ağır yayılan sağlam bir parfüm arıyorum. VALENTINO
Born in roma ıntense Uomo düşünüyorum.
Veya jean paul Le Male'la parfüm düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir?
Ağır yayılan ve sağlam koku isteniyor Kirke'de ikisi de yok. Hele hele kış için alınacaksa bence berbat ötesi erkeklere de asla yakışmayan bir koku. Born in romayı daha önce kokladınız mı bilmiyorum ama onun da SWY ile alakası yok hatta ağır bir koku da değil. Le Male koklamadım daha önce o yüzden yorum yapamayacağım.
"Introducing a new olfactive family, Kilian Hennessy pays tribute to his heritage, as heir to the renowned French cognac-making family, and to his choice olfactory intoxicants for driving the nig...
Parfums de Marly launches Althaïr, a masculine fragrance that pays homage to French haute parfumerie and the woody-vanilla-amber fragrance family. This modern tribute features high-q...
Ağır yayılan ve sağlam koku isteniyor Kirke'de ikisi de yok. Hele hele kış için alınacaksa bence berbat ötesi erkeklere de asla yakışmayan bir koku. Born in romayı daha önce kokladınız mı bilmiyorum ama onun da swy ile alakası yok hatta ağır bir koku da değil. Le Male koklamadım daha önce o yüzden yorum yapamayacağım.
"Introducing a new olfactive family, Kilian Hennessy pays tribute to his heritage, as heir to the renowned French cognac-making family, and to his choice olfactory intoxicants for driving the nig...
Parfums de Marly launches Althaïr, a masculine fragrance that pays homage to French haute parfumerie and the woody-vanilla-amber fragrance family. This modern tribute features high-q...
Daha önce koklamadım ama çok şekerli bir kokuya benziyor, attığım kokuların tatlı olanlarında odunsu notalar vanilyayı biraz bastırır ama bunda bastıracak hiçbir şey göremedim. İncelemek isterseniz;
Discover Invictus Victory Elixir, the pinnacle of Invictus intensity. The new powerful men’s fragrance by Paco Rabanne. A powerful elixir that transcends all boundaries. Now is th...
Daha önce koklamadım ama çok şekerli bir kokuya benziyor, attığım kokuların tatlı olanlarında odunsu notalar vanilyayı biraz bastırır ama bunda bastıracak hiçbir şey göremedim. İncelemek isterseniz;
Discover Invictus Victory Elixir, the pinnacle of Invictus intensity. The new powerful men’s fragrance by Paco Rabanne. A powerful elixir that transcends all boundaries. Now is th...
Sephora'da deneyeceğim zaten de, insanlar koridordan geçerken felaket yayılıyor ne kullanıyor bunlar . Dior Sauvage veya killian Paris angels share(çok pahalı) ama güzel diyorlar.
Armani ile benzer notalarda Xerjoff Naxos var aynısının tütünlüsü gibi ancak bu parfümler tam anlamı ile ağır yayılan mı bilmiyorum bu parfümler tatlı tarafta kalıyor.
Ağır yayılma konusunda Xerjoff Alexandria 2 tek geçerim esans kalitesini beğeniyorum ya da Bottled Elixir de SWY’nin Vanilia ve Sweet çıkarılmış hali. Alexandria 2 ve Elixir güzel kış kokularıdır kışın da Vanilia - Sweet çok önerilmez.
Sephora'da deneyeceğim zaten de, insanlar koridordan geçerken felaket yayılıyor ne kullanıyor bunlar . Dior Sauvage veya killian Paris angels share(çok pahalı) ama güzel diyorlar.
Sauvagenin elixirinden bahsetmiyorsak bence vereceğiniz paraya değmeyecek bir parfüm. Angels Share muadilini kullanıyorum, koku benzerliği bence gayet güzel yayılım ve kalıcık da muhteşem. Eğer orijinalini almadan önce muadilini denemek isterseniz Patronus önerebilirim.
Sauvagenin elixirinden bahsetmiyorsak bence vereceğiniz paraya değmeyecek bir parfüm. Angels Share muadilini kullanıyorum, koku benzerliği bence gayet güzel yayılım ve kalıcık da muhteşem. Eğer orijinalini almadan önce muadilini denemek isterseniz Patronus önerebilirim.
Tatlı bir koku değil, aşırı maskülen bir koku. Zaten deneyerek alacağınız için sorun olmaz ama kör alım falan düşünüyorsanız asla önermem. 25 yaş altına pek yakıştıramadığım bir koku. Spor giyim tarzına falan da bence pek yakışmıyor, sırf bu sebepten babama verdim kullansın diye.