Parfüm satan site önerisi

Afnan 9pm almayı düşünüyorum. Müsaitliğim olursa başka parfümler de alacağım ama güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Aşağıdaki siteler var ama önerdiğiniz satıcı var mı?

Dekant güvenilir diye biliyorum, haricinde bilindik Boyner, Beymen, sevil, Sephora... Daha akla gelmeyen maralar güvenilirdir hocam. Cosmoland bir ara parfüm alırken 10 yorumun 4-5'i sahte sattığı yönündeydi. Hatta alıp da sonradan iade etmiştim. 100 200 300 lira fazla verin daha güvenilir sitelerden alın bence.

Dekant güvenilir diye biliyorum, haricinde bilindik Boyner, Beymen, sevil, Sephora... Daha akla gelmeyen maralar güvenilirdir hocam. Cosmoland bir ara parfüm alırken 10 yorumun 4-5'i sahte sattığı yönündeydi. Hatta alıp da sonradan iade etmiştim. 100 200 300 lira fazla verin daha güvenilir sitelerden alın bence.

Orijinal parfümleri bende bu sitelerden alıyorum ama klon parfümler bu satıcılarda yok en son kafayı kırıp orijinal JPG alacağım galiba.

Dekantparfüm'den alışveriş yaptım. Güvenilirdir. Ekstra adnan 9pm kör alışa uygun değil bence daha önce kokladınız mi?

Şu an orijinalin dekantını almakta mantıklı gelmiyor değil zaten haftada 2 gün falan ihtiyaç duyuyorum dışarı çıktığımda, iş yerinde doldurma parfümüm var onu sıkıyorum beğenmediğimde de pek acıtmaz gibi geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı