Işıklımışıklı
Megapat
Afnan 9pm almayı düşünüyorum. Müsaitliğim olursa başka parfümler de alacağım ama güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Aşağıdaki siteler var ama önerdiğiniz satıcı var mı?
Afnan 9pm almayı düşünüyorum. Müsaitliğim olursa başka parfümler de alacağım ama güvenilir bir satıcı bulamıyorum. Aşağıdaki siteler var ama önerdiğiniz satıcı var mı?
![]()
Hocam muadil önerisi olarak okudum kusuruma bakmayın. Dekant Parfüm'den sıkıntı pek görmedim ama Beymen, Boyner ve Sephora'dan parfüm alışverişimi yaparım.https://www.albertosego.com/9-pm-acik-parfum Orijinaline en yakın olan muadil diye geçiyor Segonun Afnan 9'u. Denemenizi öneririm.
Dekant güvenilir diye biliyorum, haricinde bilindik Boyner, Beymen, sevil, Sephora... Daha akla gelmeyen maralar güvenilirdir hocam. Cosmoland bir ara parfüm alırken 10 yorumun 4-5'i sahte sattığı yönündeydi. Hatta alıp da sonradan iade etmiştim. 100 200 300 lira fazla verin daha güvenilir sitelerden alın bence.
Dekantparfüm'den alışveriş yaptım. Güvenilirdir. Ekstra adnan 9pm kör alışa uygun değil bence daha önce kokladınız mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.