CelalBeyTr Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 658131 dedi: Kim diyor? Genişletmek için tıkla... Anneme babama sordum kimyasal falan içeriyor bunlar zararlıdır falan dedi.
658131 dedi: Kim diyor? Genişletmek için tıkla... Anneme babama sordum kimyasal falan içeriyor bunlar zararlıdır falan dedi.
Aligatör Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.363 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 658131 dedi: Kim diyor? Genişletmek için tıkla... Alüminyum içeriğinden dolayı fazla kullanmak zararlı olabiliyor tahriş edebilir cildi, ben de bunu kullanıyorum bu arada koruyuculuk açısından tek geçerim hatta. 2 günde bir kullanmak en iyisi, ben o şekilde kullanıyorum.
658131 dedi: Kim diyor? Genişletmek için tıkla... Alüminyum içeriğinden dolayı fazla kullanmak zararlı olabiliyor tahriş edebilir cildi, ben de bunu kullanıyorum bu arada koruyuculuk açısından tek geçerim hatta. 2 günde bir kullanmak en iyisi, ben o şekilde kullanıyorum.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.268 Çözümler 10 12 Ekim 2024 #13 CelalBeyTr dedi: Anneme babama sordum kimyasal falan içeriyor bunlar zararlıdır falan dedi. Genişletmek için tıkla... Deodorant ve parfümlerin hepsi zararlı zaten ama mecburen kullanıyoruz.
CelalBeyTr dedi: Anneme babama sordum kimyasal falan içeriyor bunlar zararlıdır falan dedi. Genişletmek için tıkla... Deodorant ve parfümlerin hepsi zararlı zaten ama mecburen kullanıyoruz.