Parfüm ve deodorant önerisi

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhaba. Bildiğiniz gibi yaz mevsimi geldi. Havalar iyice ısındı. Sürekli hareket halinde çalışan biriyim. Benim de kilolu biri olmamla birlikte çok sıkıntılı durumlar oluyor. Terleme problemleri oluyor ve bu da bir süre sonra hem kokusu olarak hem bazı şeylerden dolayı rahatsız ediyor. Zaten yeni başlamış olsam da aktif olarak spor yapan biriyim.
Böyle birine bir deodorant önerir misiniz? Yani deodorantın kendi kokusunu o kadar önemsemiyorum. Sadece dışa kötü koku vermesin ve hem kendim hem çevremdeki insanlar rahatsız olmasın bu benim için önemli. Yani şu anda markasını hatırlamadığım bir ürün kullanıyorum. Onun da pek etkisini görmüyorum. Araştırdığımda ise Old Spice ve Rexona sonuçlarını aldım.
Parfüm olarak ise güzel kokulu, kalıcılığı yüksek biraz da fiyat performans ürün arıyorum. Bütçem parfüm için 500-600₺ doldurma parfümlere de baktım ama hangisini severim hangisini sevmem bilmiyorum. Yaşadığım yerde de öyle deneyebileceğim yerler yok. Eskiden Bargello 709 ve 561 kullanıyordum ve kokusu gayet hoşuma gidiyordu. Ama kalıcılığında sıkıntı vardı. Yeni kokuları denemeye açığım.
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Deodorant olarak öncelikle roll-on olanları kullanın. Nivea Deep (Deep Dimension) serisi güzel özellikle Beat'i kullanıyorum ben o güzel koruyor, 3 gün ter kokusu gelmez asla. Parfüm olarak da MAD Niche serisini öneririm gidip mağazada denemeniz güzel olur kullandığınız parfümler çok sıkıcı.

Axe en iyisi bence NIVEA, Rexona kullandım ama Axe en etkilisiydi.
Axe'ın cocoa velvetini kullanıyorum biraz feminen koku ama seviyorum güzel kokuyor ama yazın kokusu boğar.
Kısaca Axe alın deodorant olarak ama hangisini seçersin bilemem.
Bundan sonra çikolata-kurabiyeli bir şey kullanacağım.

Sayın hocam ben Rexona kullanıyorum ve beğeniyorum. Fresh, temiz kokan deodorantları var. Tavsiyem, bir adet roll-on ve bir adet sprey almanız. Duş sonrası roll-on, gün içinde de sprey kullanabilirsiniz.

Parfüme gelirsek, İstanbul'da yaşıyorsanız Beliga'ya uğrayabilirsiniz. Çalışan genç arkadaş işini ve yardımcı olmayı seven biri. Aradığınız parfümü açıklarsanız hoşunuza giden bir koku bulacaktır.

Kendim bir şey tavsiye edecek olursam da Creed Aventus ve Yves Saint Laurent Y kokularını deneyebilirsiniz.

Beliga iyi bir muadil üreticisidir, bu kokuları da oradan deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı