Butce belirtirseniz daha iyi yardimci olabiliriz.Merhaba. Okul için güzel kokulu ve kalıcı bir parfüm veya deodorant önerebilir misiniz?
Bütçe belirtirseniz daha iyi yardimci olabiliriz.
Prada Luna Rossa Carbon, sauvage benzeri ama çok daha sportif ve boğmaz. Old money giyiniyorsan ve taşıyabileceksen TF Black Orchid mükemmel bir parfüm. Kalıcılık parfümde büyük sorun her batchte artıp azalabiliyor, deneyip denediğin yerden alabilirsin boyner sephora vb. Çakma alacaksan da Muscent ve Beliga deneyebilirsin. Bargello almanı önermem. Tabii parfümden parfüme değişiyor çakmalarda mesela bargello'nun bile yer yer Muscent'ten iyi yaptığı parfüm klonları olabiliyor.Merhaba. Okul için güzel kokulu ve kalıcı bir parfüm veya deodorant önerebilir misiniz?
Mad A115 ve W183 veya J102. Ikisi beraber 500tl civarina geliyor.Merhaba. Okul için güzel kokulu ve kalıcı bir parfüm veya deodorant önerebilir misiniz?
Prada luna rossa Carbon, Sauvage benzeri ama çok daha sportif ve boğmaz. Old money giyiniyorsan ve taşıyabileceksen TF Black orchid mükemmel bir parfüm. Kalıcılık parfümde büyük sorun her batchte artıp azalabiliyor, deneyip denediğin yerden alabilirsin Boyner Sephora vb. çakma alacaksan da muscent ve beliga deneyebilirsin. Bargello almanı önermem. Tabii parfümden parfüme değişiyor çakmalarda mesela Bargello'nun bile yer yer muscent'ten iyi yaptığı parfüm klonları olabiliyor.
Muscent ünlü modelleri güzel yapıyor, bargellodan 2 parfüm denedim ikisini de beğenmedim o yüzden öneremem. Şubeye gidip denemeniz lazım.Ben okuldan okula sıkacağım için çakma almayı düşünüyorum Bargello veya muscentten önerebileceğin bir parfüm var mı?
Muscent ünlü modelleri güzel yapıyor, Bargello'dan 2 parfüm denedim ikisini de beğenmedim o yüzden öneremem. Şubeye gidip denemeniz lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.