U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #11 ozd4s dedi: Maalesef, bahsettiğim gibi kendi adınıza olacak her şey. Komisyon faturası kestikleri için diye düşünüyorum, tahminimce yaşınız 18'den küçük olduğu için böyle işlere girişiyorsunuz. 18 yaşından büyük birinin adına hesap açınız. Genişletmek için tıkla... Evet 18 yaşının altındayım hesabı babamın üzerine açıcaktım ama bu para gönderme ve çekmede ininalle yapmayı düşünüyodum ama artık kaldırılmış galiba.
ozd4s dedi: Maalesef, bahsettiğim gibi kendi adınıza olacak her şey. Komisyon faturası kestikleri için diye düşünüyorum, tahminimce yaşınız 18'den küçük olduğu için böyle işlere girişiyorsunuz. 18 yaşından büyük birinin adına hesap açınız. Genişletmek için tıkla... Evet 18 yaşının altındayım hesabı babamın üzerine açıcaktım ama bu para gönderme ve çekmede ininalle yapmayı düşünüyodum ama artık kaldırılmış galiba.
O ozd4s Megapat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 287 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #12 Umut198 dedi: Evet 18 yaşının altındayım hesabı babamın üzerine açıcaktım ama bu para gönderme ve çekmede ininalle yapmayı düşünüyodum ama artık kaldırılmış galiba. Genişletmek için tıkla... 3D ödeme sistemi bulunmadığı için maalesef ininal ile işlem yapılamıyor, sadece EFT/Havale üzerinden ben kullandığımdan beri böyle, öncesini bilemem.
Umut198 dedi: Evet 18 yaşının altındayım hesabı babamın üzerine açıcaktım ama bu para gönderme ve çekmede ininalle yapmayı düşünüyodum ama artık kaldırılmış galiba. Genişletmek için tıkla... 3D ödeme sistemi bulunmadığı için maalesef ininal ile işlem yapılamıyor, sadece EFT/Havale üzerinden ben kullandığımdan beri böyle, öncesini bilemem.
U Umut198 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 610 Çözümler 1 14 Aralık 2021 #13 ozd4s dedi: 3D ödeme sistemi bulunmadığı için maalesef ininal ile işlem yapılamıyor, sadece EFT/Havale üzerinden ben kullandığımdan beri böyle, öncesini bilemem. Genişletmek için tıkla... İninali kullanabileceğim bildiğiniz bir borsa var mı , Yoksa bütün borsalarda mı kaldırıldı bu tür kartlar?
ozd4s dedi: 3D ödeme sistemi bulunmadığı için maalesef ininal ile işlem yapılamıyor, sadece EFT/Havale üzerinden ben kullandığımdan beri böyle, öncesini bilemem. Genişletmek için tıkla... İninali kullanabileceğim bildiğiniz bir borsa var mı , Yoksa bütün borsalarda mı kaldırıldı bu tür kartlar?
O ozd4s Megapat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 287 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #14 Umut198 dedi: İninali kullanabileceğim bildiğiniz bir borsa var mı , Yoksa bütün borsalarda mı kaldırıldı bu tür kartlar? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
Umut198 dedi: İninali kullanabileceğim bildiğiniz bir borsa var mı , Yoksa bütün borsalarda mı kaldırıldı bu tür kartlar? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.143 Makaleler 3 Çözümler 194 14 Aralık 2021 #15 Umut198 dedi: İninal'i kullanabileceğim bildiğiniz bir borsa var mı? Yoksa bütün borsalarda mı kaldırıldı bu tür kartlar? Genişletmek için tıkla... Hiçbir borsada yok bu hizmetler. Sadece banka hesabına çekim yapabilirsin.
Umut198 dedi: İninal'i kullanabileceğim bildiğiniz bir borsa var mı? Yoksa bütün borsalarda mı kaldırıldı bu tür kartlar? Genişletmek için tıkla... Hiçbir borsada yok bu hizmetler. Sadece banka hesabına çekim yapabilirsin.