Paris 2023 Major çıkartmaları satılmalı mı?

Albertha

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Ben dün bir 250 300 TL açılım yaptım şanslıyım ki, G2 holo, fnatic holo çıkarttım. En güzelleri olduğunu düşünüyorum (özellikle fnatic).
Param var, herkes diyor ki satın daha da düşecek, kapsüle dönüştür o parayı diye. Bende düşünüyorum ki kalsın, ekstra paramla kapsül yatırımını zaten yapayım. Ortada büyük spekülasyonlar dönüyor satın holoları diye. Bilenler yorum yapabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam G2 Holo bu

CS ekonomisi hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat buradan görebileceğimiz şekilde G2 Holo'ya bayağı büyük talep var. Fnatic Holo'ya da bu kadar olmasa da talep var. Bu talep sürdüğü sürece fiyatının düşmesini beklemiyorum.

Piyasada şu an fomo var indirimli kapsüller pazara girince fiyat düşer.

Tamam satıyorum teşekkürler, düşünce toplarım fnatic'i

Senin de dediğin gibi birçok kişi bu çıkan çıkartmaların fiyatlarının düşeceğini söylüyor.Benim de şahsi fikrim bunların satılıp yerine skin kasa ya da artık ne almak istersen almandır.Çünkü zaman geçtikçe 800 TL olan çıkartmanın 400-200 bantlarına indiğine bile şahit oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…