Paris 2023 sticker alınır mı?

Bende arkadaş gibi düşünüyorum. Kapsüllere indirim gelmesini bekliyorum. Bana göre ileride fiyatı artabilir. 2024 yılına kadar herhangi bir turnuva olmayacak. O yüzden de belki artabilir. Kapsülleri bile atabilir. Ben böyle düşünüyorum ama tavsiye etmiyorum. Ters bir durum da ban yemek istemiyorum. YTD.

Şuan kasaların fiyatları baya geriledi sizce bu gerilemenin sebebi nedir ve daha da düşermi
almak mantıklı mı ? mesela yılan ısırığı bi ara 26 ları gördü şuan 9 civarlarında

hiçbir emtia sonsuza kadar çıkmaz sonsuza kadar düşmez ama cs ekosistemi biraz değişik olduğu için arz talep hariç pek bişey bilmiyorum :D

Şu an kasaların fiyatları bayağı geriledi sizce bu gerilemenin sebebi nedir ve daha da düşer mi?
Almak mantıklı mı? Mesela yılan ısırığı bir ara 26ları gördü şu an 9 civarlarında.

Yeni sticker geldiği için herkes açmak için skinlerini, kasalarını, stickerlerini satıyor. Bu düşüşe kapılıp fiyat düştüğü için panik yapanlar da oluyor. Haliyle fiyatlar da bayağı düşüş oluyor. Ayrıca turnuva sonrası %75 indirim ile kapsüller 4.5 TL'ye kadar düşecek. Herkes bundan faydalanmak isteyecek ve yine bayağı bir düşüş olacak. İndirim bittikten sonra tekrardan piyasa yavaş yavaş yükselmeye başlayacak.

Benim envanterimde bulunan skinlerin bazılarını sattım. %75 indirim de bayağı stok yapmayı düşünüyorum. Almak istediklerimi fiyat düştükten sonra tekrar alacağım. Genel olarak CS 2 açılmaya yakın artış olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı