19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 4 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, 12 Haziran'da 2 gece Paris'e gideceğiz, yani 3 gün Paris'te gezeceğiz. Sizce bu süreçte nerelere gidilebilir Paris'te?
Arkadaşlar, 12 Haziran'da 2 gece Paris'e gideceğiz, yani 3 gün Paris'te gezeceğiz. Sizce bu süreçte nerelere gidilebilir Paris'te?
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #2 Sürprizbozan: Umarım Bunu Biliyorsundur eyfel kulesi, louvre müzesi mona lisa tablosu Konu umarım troll değildir konu sahibinin günahını almayıyım ama biraz troll konu gibi geldi.
Sürprizbozan: Umarım Bunu Biliyorsundur eyfel kulesi, louvre müzesi mona lisa tablosu Konu umarım troll değildir konu sahibinin günahını almayıyım ama biraz troll konu gibi geldi.
19atakan05 Centipat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 836 Yer Adana 4 Haziran 2022 #3 mrht1234 dedi: Sürprizbozan: Umarım Bunu Biliyorsundur eyfel kulesi, louvre müzesi mona lisa tablosu Konu umarım troll değildir konu sahibinin günahını almayıyım ama biraz troll konu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Niye troll konu olsun Hocam Parisi bilmeyen insanlar var
mrht1234 dedi: Sürprizbozan: Umarım Bunu Biliyorsundur eyfel kulesi, louvre müzesi mona lisa tablosu Konu umarım troll değildir konu sahibinin günahını almayıyım ama biraz troll konu gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Niye troll konu olsun Hocam Parisi bilmeyen insanlar var
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 4 Haziran 2022 #4 Bu yardım edebilir: Paris Gezilecek Yerler - En Güzel 60 Yer Paris gezilecek yerler listesiyle Eyfel Kulesi’nden Louvre Müzesi'ne kadar şehrin en ikonik 60 noktasını keşfedin. Ulaşım, konaklama, alışveriş ve Paris’e dair tüm pratik bilgilerle dolu 2025 Paris gezi rehberi. gezipgordum.com
Bu yardım edebilir: Paris Gezilecek Yerler - En Güzel 60 Yer Paris gezilecek yerler listesiyle Eyfel Kulesi’nden Louvre Müzesi'ne kadar şehrin en ikonik 60 noktasını keşfedin. Ulaşım, konaklama, alışveriş ve Paris’e dair tüm pratik bilgilerle dolu 2025 Paris gezi rehberi. gezipgordum.com