Park ederken başka bir araca sürttüm

İsmailsafaç

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2 hafta önce tanımadığım bir arabaya park ederken maalesef sürttüm. Arabanın arka tampon sol reflektörü kırıldı ve biraz da benim arabanın boyası arka tamponuna geçti. Aracın sahibi de oradaydı. Tutanak falan tutmadık. Ben zaten arabayı tamire vereceğim, o zaman oranın masrafını bana atarsın dedi, ben de tamam dedim. Bugün benden 350 TL para istedi. İnternette reflektör 100 liradan ucuz. (Araç sahibinin ustası 850 TL fiyat vermiş.) Tamponda boyanması gereken yer ise bir karış civarı. Kendisi o gün bana zaten benim tampon kötü durumda demişti. 350 TL bana biraz fazla geldi. Ben bu parayı ödemezsem ne olur ya da tutanak sonradan tutulsa benim sigortam masrafı karşılar mı? (350 TL büyük bir para değil ama öğrenci olduğum için şu an o kadar param yok maalesef.)

İfadeler: T21
Hocam çok az ödeyeceksiniz bir şekilde artık, isterseniz internette olan fiyatları bir söyleyin. Ama tutanak tutularsa bile değişen bir şey olacağını sanmıyorum çünkü değer kaybı oluyor Türkiye'de parça değişiminde.

Eğer lokal boya + parça ise normal bir fiyat. Ama durumu izah ederseniz hiç yoktan biraz düşürebilir istediği ücreti.

@Silinen üye 350 TL para değilse onun yerine siz ödeyin arkadaş öğrenci olduğunu açıklamış zaten.

O anlamda dediğini sanmıyorum, zaten kendi bile yaptırsa en az 300 TL civarı tutacaktır. Bence adam yine iyi niyetli çıkmış tamam yaptırırım demiş. Kavga vs. de çıkmış gibi durmuyor.

Yok araç sahibi gayet sakin ve güler yüzlü biriydi. Fiyat araştırması yapınca fiyatın normal olduğunu anladım. Araç sahibi ile de anlaştım. Bu hafta sonuna kadar ödeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…