LoxChatterb0x Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 635 Çözümler 2 Yer İstanbul / Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #11 İsmailsafaç dedi: Yok araç sahibi gayet sakin ve güler yüzlü biriydi. Fiyat araştırması yapınca fiyatın normal olduğunu anladım. Araç sahibi ile de anlaştım. Bu hafta sonuna kadar ödeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam konu açamadığım için hortlatıyorum, bizim arabanın tamponda plastik, park ederken sürttüm boya kalktı. Bir şey yapabilir miyim sizce ? LoxChatterb0x dedi: Hocam selam konu açamadığım için hortlatıyorum, bizim arabanın tamponda plastik, park ederken sürttüm boya kalktı. Bir şey yapabilir miyim sizce ? Genişletmek için tıkla... Edit araca değil ben kaldırıma sürttüm. Dosya Ekleri B11207D5-2DF0-4046-A6F3-289111F82F06.jpeg 124,1 KB · Görüntüleme: 124 Son düzenleme: 17 Mart 2023
İsmailsafaç dedi: Yok araç sahibi gayet sakin ve güler yüzlü biriydi. Fiyat araştırması yapınca fiyatın normal olduğunu anladım. Araç sahibi ile de anlaştım. Bu hafta sonuna kadar ödeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam selam konu açamadığım için hortlatıyorum, bizim arabanın tamponda plastik, park ederken sürttüm boya kalktı. Bir şey yapabilir miyim sizce ? LoxChatterb0x dedi: Hocam selam konu açamadığım için hortlatıyorum, bizim arabanın tamponda plastik, park ederken sürttüm boya kalktı. Bir şey yapabilir miyim sizce ? Genişletmek için tıkla... Edit araca değil ben kaldırıma sürttüm.