Parkçılık işine devam edilir mi?

569992

Hectopat
Arkadaşlar bugün ilk defa park işine girdim. Geçen sene berberde çalışmıştım, parası az diye çıktım.
Bugün fabrikaya servisle gittim. Çalıştığım yerin servisi var. Sonra soyunma odası diye bir yer varmış koca koca adamlar üstünü değiştiriyorlardı. Benim de kıyafetim vardı ama utandım, değiştirmedim. Sonra biraz etrafa baktım. Sonra usta geldi. (not: Usta benim komşum. Tanıdık yani). Bana napıyorsun sevdin mi burayı falan dedi işte. Sonra bana görev verdi. Dedi şu abilerinle git dedi. Arabaya bindim. Araba değil aslında pikap (pick up deniyor gerçeği ama halk dilinde pikap). Çok uzun yol gittik. Bana sigara da ikram ettiler. Gittik işte. Orada çok fazla çocuk parkı malzemesi vardı. İşte onları düzenledik. 40 küsur kilomla koskoca kaydırağı taşımak zorunda kaldım. Bu 6-7 saat molasız sürdü. Gerçekten artık o an ağlayacaktım yorgunluktan. Bu arada yemek falan yedik mola sayılıyor mu bilmiyorum. Akşam oldu gene fabrikaya gittik. Fabrika 18:40 geçe kapanıyor. 18:40 geçe servisle gidiyoruz eve gitmem 19:10 oluyor.

Not: Az önce usta geldi. Komşuyuz zaten. Dedi bana nasıldı diye. Ben çok yorucuydu dedim. İşte ne kadar para verirsin diye sordum bana sen ne kadar istersin dedi. Ben 4500 falan olur dedim. O da alırsın evet ama mesaiye kalman lazım dedi.

Çalışılır mı? Kendimi hamal gibi hissettim açıkçası. Şu an yorgunluktan ölüyorum. İlk gün olduğu için böylesin demeyin. Kendimin 2 katı malzeme taşıdım.

Hocam kilonuz gerçekten az bu tür işler size göre değil en azından kendinizi geliştirebilecek işlere yönelin sağlığınızdan olmayın.

Aylık 4500 diyorsa çalışma yaşınız kaç.

4500 ne hocam Afgan mısınız?

Afganlar daha fazla alıyor kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…