A aliyasiny65 Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 61 18 Şubat 2019 #11 Biraz kurcala bulursun çünkü bendede öyle oldu bir keresinde aoc un başka bir monitörü böyle halletmiştim tabi 2 gün kurcalayarak programı
Biraz kurcala bulursun çünkü bendede öyle oldu bir keresinde aoc un başka bir monitörü böyle halletmiştim tabi 2 gün kurcalayarak programı
Captain Who Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #12 aliyasiny65 dedi: Biraz kurcala bulursun çünkü bendede öyle oldu bir keresinde aoc un başka bir monitörü böyle halletmiştim tabi 2 gün kurcalayarak programı Genişletmek için tıkla... Açtım ama otomatik yazan yere falan basılmıyor bazı yerlere basılmıyorki
aliyasiny65 dedi: Biraz kurcala bulursun çünkü bendede öyle oldu bir keresinde aoc un başka bir monitörü böyle halletmiştim tabi 2 gün kurcalayarak programı Genişletmek için tıkla... Açtım ama otomatik yazan yere falan basılmıyor bazı yerlere basılmıyorki
Captain Who Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #13 Captain Who dedi: Açtım ama otomatik yazan yere falan basılmıyor bazı yerlere basılmıyorki Genişletmek için tıkla... Gece ışığı var ama parlaklık kısma yok ne saçma ya
Captain Who dedi: Açtım ama otomatik yazan yere falan basılmıyor bazı yerlere basılmıyorki Genişletmek için tıkla... Gece ışığı var ama parlaklık kısma yok ne saçma ya