Parmağım çatladı mı?

Sert bir şekilde serçe parmağıma top geldi.
Yerimde duramıyordum. Doktora gittim, röntgen çekti ve incinmiş dedi, ağrı kesici verdi fakat parmağımı bile hareket ettiremiyorum çok acıyor? Çatlamış olabilir mi?
Kırılsa daha iyidi diyorum şu an eğer kırılmadıysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kemik bütünlüğünün bozulması kırık olarak kabul edilir. Yani aslında çatlak-kırık arasında bir fark yok. Bir hekimin söylediğiyle tatmin olmayıp buraya sormanız mantıksız. Eğer doğru tanı olmadığını düşünüyorsanız başka bir sağlık kurumuna daha müracaat edin.

Mesai saatleri dışında acile gittiyseniz oradaki nöbetçi hekim ortopedist olmayabilir. Bir ihtimal doğru teşhisi koyamamış olabilir. Ağrınız gerçekten fazlaysa bir ortopedi uzmanına görünmeniz sizin için iyi olacaktır. Mümkün olduğu kadar sabit tutmaya çalışın. Geçmiş olsun.

Geçer. Bir ara benim de karanlık'ta yer de su varmış göremedim koşarken kaydım parmaklarım düşerken vücudumun altında kaldı hareket ettiremiyordum doktora gidince bir şey yok demişti geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…