spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 18 Ekim 2023 #11 revivality dedi: Parmak izi çok kolay farklı nesnelere taşınabilir. Örneğin suç işlenmiş bir silahın üzerine. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sakın otobüsde tuttuğu demirlerden bile parmak izinin alınabildiğini söyleme.
revivality dedi: Parmak izi çok kolay farklı nesnelere taşınabilir. Örneğin suç işlenmiş bir silahın üzerine. Genişletmek için tıkla... Arkadaşa sakın otobüsde tuttuğu demirlerden bile parmak izinin alınabildiğini söyleme.
MorningStar35 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #12 spriggan dedi: Parmak iziyle her şeyi yapabilir. Ama bu kadar paranoyak olma. Telefon üstündeki izden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım da
spriggan dedi: Parmak iziyle her şeyi yapabilir. Ama bu kadar paranoyak olma. Telefon üstündeki izden bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım da
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 53 18 Ekim 2023 #13 spriggan dedi: Arkadaşa sakın otobüsde tuttuğu demirlerden bile parmak izinin alınabildiğini söyleme. Genişletmek için tıkla... CIA, FBI, MI6 hepsi peşinde arkadaşın her şey olabilir bu saatten sonra
spriggan dedi: Arkadaşa sakın otobüsde tuttuğu demirlerden bile parmak izinin alınabildiğini söyleme. Genişletmek için tıkla... CIA, FBI, MI6 hepsi peşinde arkadaşın her şey olabilir bu saatten sonra
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 18 Ekim 2023 #14 revivality dedi: CIA, FBI, MI4 hepsi peşinde arkadaşın her şey olabilir bu saatten sonra Genişletmek için tıkla... Latex eldiven ile video ceksin arkadaş bir dahakine sorun olmaz hocam
revivality dedi: CIA, FBI, MI4 hepsi peşinde arkadaşın her şey olabilir bu saatten sonra Genişletmek için tıkla... Latex eldiven ile video ceksin arkadaş bir dahakine sorun olmaz hocam
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 18 Ekim 2023 #15 MorningStar35 dedi: Emin misiniz hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım da Genişletmek için tıkla... Dostum dedim ya parmak izi her yerden toplanabilir. Telefon şart değil. revivality dedi: CIA, FBI, MI6 hepsi peşinde arkadaşın her şey olabilir bu saatten sonra Genişletmek için tıkla... Telefonda atletli dayısının fotoğrafı var ama değil mi?
MorningStar35 dedi: Emin misiniz hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım da Genişletmek için tıkla... Dostum dedim ya parmak izi her yerden toplanabilir. Telefon şart değil. revivality dedi: CIA, FBI, MI6 hepsi peşinde arkadaşın her şey olabilir bu saatten sonra Genişletmek için tıkla... Telefonda atletli dayısının fotoğrafı var ama değil mi?
MorningStar35 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #16 713666 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey yapamaz ondan. Genişletmek için tıkla... Yok bu adam değil ve emin misin bir şey olmayacağından hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bir olay.
713666 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir şey yapamaz ondan. Genişletmek için tıkla... Yok bu adam değil ve emin misin bir şey olmayacağından hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bir olay.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 18 Ekim 2023 #17 MorningStar35 dedi: Yok bu adam değil ve emin misin bir şey olmayacağından hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bir olay. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
MorningStar35 dedi: Yok bu adam değil ve emin misin bir şey olmayacağından hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bir olay. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
MorningStar35 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #18 spriggan dedi: Arkadaşa sakın otobüsde tuttuğu demirlerden bile parmak izinin alınabildiğini söyleme. Genişletmek için tıkla... 1 otobüse 1 günde yüzlerce kişi biniyor en azından bi zorluğu olurdu benimki direk adamda suan ve komik birsey yok bence burda
spriggan dedi: Arkadaşa sakın otobüsde tuttuğu demirlerden bile parmak izinin alınabildiğini söyleme. Genişletmek için tıkla... 1 otobüse 1 günde yüzlerce kişi biniyor en azından bi zorluğu olurdu benimki direk adamda suan ve komik birsey yok bence burda
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Ekim 2023 #19 Zenci abilerimiz öyle şeyler yapmazlar rahat ol.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Ekim 2023 #20 Telefonu iki kere cebine atsa izin%90'ı dağılacak. Ne yapılabilir? Yağlı duruyor diye temizlenebilir.
Telefonu iki kere cebine atsa izin%90'ı dağılacak. Ne yapılabilir? Yağlı duruyor diye temizlenebilir.