Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 4 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Arduino'da yeniyim. Buradan aldığım parmak izi sensörünü Arduino'ya nasıl bağlarım? Arduino'da görseldeki kablonun bağlanması için bir yer yok. Kabloyu kesmem mi gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba. Arduino'da yeniyim. Buradan aldığım parmak izi sensörünü Arduino'ya nasıl bağlarım? Arduino'da görseldeki kablonun bağlanması için bir yer yok. Kabloyu kesmem mi gerekiyor?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 4 Haziran 2021 #2 İnternette "datasheet" olarak aratırsanız bulabilirsiniz.
Loxyko Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 184 4 Haziran 2021 #3 ihydrogeni dedi: İnternette "datasheet" olarak aratırsanız bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Sabahtan beri bunun için uğraşıyorum.
ihydrogeni dedi: İnternette "datasheet" olarak aratırsanız bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Sabahtan beri bunun için uğraşıyorum.