Sincap Spor Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Herkese selam, bende HP EliteBook 840 G3 laptop var. Ben yanlıslıkla parmak izi sürücüsünü kaldırdım Aygıt Yöneticisi'nden sonra tekrar yüklemeye calıstım ama hiçbir zaman olmadı. Ne yapmam lazım? Parmak izi sürücüsüsüz calısmıyor.
Herkese selam, bende HP EliteBook 840 G3 laptop var. Ben yanlıslıkla parmak izi sürücüsünü kaldırdım Aygıt Yöneticisi'nden sonra tekrar yüklemeye calıstım ama hiçbir zaman olmadı. Ne yapmam lazım? Parmak izi sürücüsüsüz calısmıyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 3 Nisan 2024 #11 Sıfırlama değil de, sorun öncesi bir tarihe sistem geri yükleme yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Sincap Spor Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #12 Marix dedi: Sıfırlama değil de, sorun öncesi bir tarihe sistem geri yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam düzelir mi ki Artı 0 Eksi
Marix dedi: Sıfırlama değil de, sorun öncesi bir tarihe sistem geri yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsam düzelir mi ki