Parmak kesildikten sonra ne yapmalı?

Rynesquik

Hectopat
Sabah meyve falan yiyeyim dedim keserken biraz elimi kestim, biraz deri kalktı. Merak ettiğim o deri kendi kendine yapışır mı ve ne kadar sürede geçer? Konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın özellikle hastaneye gidin tarzı şeyler yazmayın o kadar önemli bir durum yok.

IMG_0201.jpeg
IMG_0203.jpeg

Hocam sabun ile dezenfekte edip yara banda yapışıtırın başka bir şey yapmanıza gerek kalmaz.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama oyun falan oynarken bayağı rahatsız etmez mi ya yara bandı takmasam olur mu sabunlu su ile yıkayıp kolanya döktüm zaten.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama oyun falan oynarken bayağı rahatsız etmez mi ya yara bandı takmasam olur mu sabunlu su ile yıkayıp kolanya döktüm zaten.

Biraz dursun, hala açık orası. İlk taktığında bant rahatsız eder ama 1 saat sonra varlığını bile unutursun.

Hocam 1 gün takılı kalsa daha iyi olur.

Açık durması daha hızlı iyileşmesine yardımcı olur ama mikrop kaptırcak işlerden kaçın kuruduktan sonra tırnak makasıyla kesersin , ince deri kabuğu iyişleşmez kuruyup ya kendi düşer yada sen alıcan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı