Parmak yanması sonrası ne yapılmalı?

Mel 3030

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming RTX 3060 V2 / I5 12400F / ASUS PRIME B660M-K / Corsair Vengeance RGB 2x8 DDR4 3200Mhz / Thermaltake T25 RGB TG / Kioxia 500 GB M.2 SSD / WD 1TB HDD / Cooler-Master MasterLiquid ML240L V2 RGB Sıvı Soğutucu / AOC 27" C27G2ZE 0.5ms 240Hz / MSI Vigor GK50 Elite BW Kailh Box White Switch Klavye / Logitech G102 Mouse
Su kaynatırken yanlışlıkla ocağın demir yerine dokundum parmağım yandı. Biraz beyaz bir şekilde şişti çizgi şeklinde. İlk başta buz tuttum şu an soğuk suda tutuyorum ne yapmalıyım? Soğuk sudan çıkarınca bayağı acıyor.

Kanka birşey olmaz bi şişer beyaz olur sonra geçer max 2-3 güne geçer.
Geçmez ise git yanık kremi al sür gitsin bitsin işte kolunu kesicek halleri yok.

Acısı çok rahatsız ediyorsa yanık kremi sürebilirsin.

Sıradaki evre o deri soyulacak. Yavaş yavaş acı geçecek.

@Mel 3030 Ben bardağa soğuk su doldurup 2 saat falan içinde tutuyorum. Yanma hissi bir süre sonra geçiyor. İlk başlarda felaket oluyor sudan çekemiyorsun elini ama. Birkaç saate o acı gidiyor.

@Mel 3030 Ben bardağa soğuk su doldurup 2 saat falan içinde tutuyorum. Yanma hissi bir süre sonra geçiyor. İlk başlarda felaket oluyor sudan çekemiyorsun elini ama. Birkaç saate o acı gidiyor.
Bende öyle yapıyordum da çok uzun süre tutulması da zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…