Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 21 Eylül 2023 #11 Poyraz Kuzgun dedi: @Mel 3030 Ben bardağa soğuk su doldurup 2 saat falan içinde tutuyorum. Yanma hissi bir süre sonra geçiyor. İlk başlarda felaket oluyor sudan çekemiyorsun elini ama. Birkaç saate o acı gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam soğuk (buzlu) suda uzun süre bekletmek yarayı daha fazla tahriş edebilir.
Poyraz Kuzgun dedi: @Mel 3030 Ben bardağa soğuk su doldurup 2 saat falan içinde tutuyorum. Yanma hissi bir süre sonra geçiyor. İlk başlarda felaket oluyor sudan çekemiyorsun elini ama. Birkaç saate o acı gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam soğuk (buzlu) suda uzun süre bekletmek yarayı daha fazla tahriş edebilir.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #12 @Laveria fredy Olabilir, hava almamasından kaynaklı o konuda bir şey diyemem. Ama yanık kremi falan yoksa en pratik çözüm.
@Laveria fredy Olabilir, hava almamasından kaynaklı o konuda bir şey diyemem. Ama yanık kremi falan yoksa en pratik çözüm.