Parmaklarım doktor olmamı engeller mi?

Lucky7

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Şu an lisedeyim. Hedef yüksek ve tıp (yazılımcı ol demeyin.). Parmaklarımı küçükken kaktırdım ve çok çok ileri düzeyde normal kakmalara benzemiyor. Parmaklarda bir sorun yok. Çalışıyor. Olmamı engeller mi? Gerekirse tırnakları aldırıp 18i geçince ameliyat oluyorsa olurum. Sizce bir şeyi etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an lisedeyim. Hedef yüksek ve tıp (yazılımcı ol demeyin.). Parmaklarımı küçükken kaktırdım ve çok çok ileri düzeyde normal kakmalara benzemiyor. Parmaklarda bir sorun yok. Çalışıyor. Olmamı engeller mi? Gerekirse tırnakları aldırıp 18i geçince ameliyat oluyorsa olurum. Sizce bir şeyi etkiler mi?
Sanmam, ben hiç denk gelmedim ve bununla ilgili bir kuralda okumadım.

Olursun ama uzman doktor olamazsın.

doctor strange benedict cumberbatch.jpg

Önüne her gelene yazılımcı ol diyenlere ayar oluyorum bir Yazılım Mühendisliği bölümü düşünen biri olarak.

Hocam parmak kaktırmak ne?

Elinle ince iş yapabiliyor musun? Eline bir iğne alsan dikiş dikebilir misin, damar yolu açabileceğini düşünüyor musun? Bu soruların cevabını sen ver, biz bilemeyiz. Ayrıca hiç cerrahi ile alakası olmayan Halk Sağlığı, Psikiyatri gibi bölümler var. Böyle bir alanda ihtisas yapabilirsin belki eğer idealin Tıp Fakültesi ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı