Parola kaldırma

ErdoganT

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni format attım fakat parolayı kaldıramıyorum. Kurarken bana zorla parola ekletti. Şimdi kaldırmak için değiştir diyorum e posta şifresini değiştirmeye yönlendiriyor.

Hocam bağladığın Microsoft hesabının parolasını istiyordur.

Ya da CMD konutları ile açıp CMD'den yeni kullanıcı oluşturman gerekli. Hacklemek gibi oluyor o zor değil ama.
Mail hesabınla değil çevrimdışı olarak kurduysan o kısmı boş geçtiğinde şifre kurmuyor. Zorla diye bir şey yok.
Yok bende de oldu o bir şekilde şifre girdi. Microsoft hesabını istedi.
Tam izlemedim ama bu çözer olayı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deniyorum.

Hatta onu yapınca bir video daha var onu atayım da onunla da yönetici yapabilirsin. Eski kullanıcı hesabını da silebilirsin eğer istersen.
Dene çünkü ben bi kere şifreyi kaldırayım diye silmiştim kullanıcı hesabını bu şekilde kurmuştum yeni bir tane.
Şimdi izledim bunu da bu benim yastığımın zor olanı
Kolayına bakayım
Bunu yap bu daha kolay

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayalar > Hesaplar > Bilgileriniz kısmına gel, ondan sonra burada "Microsoft Hesabını kaldır" gibi bir seçenek var, oraya bas ve kaldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…