Parolalarınızı nasıl koruyorsunuz?

466728

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hangi giriş yöntemlerini kullanıyorsunuz?

Örn: Google, Apple, Twitter, Facebook, Authenticator.

Parolalarınızı nasıl saklıyorsunuz?

Örn: Not defteri, herhangi bir parola yöneticisi.

Önerebileceğiniz parola saklama yöntemleri nelerdir?

Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, parolaları saklama konusunda sorunlarım var. Belki bunlara bir çözüm olur.

İki faktörlü doğrulamayı açabileceğim her yerde açıyorum. Telefonumda Kaspersky'nin parola yöneticisini kullanıyorum. Onun parolası da fiziksel olarak özel bir defterde yazıyor.

1-) Google, Authenticator.
2-) Not defteri, Cloud save.
3-) Dedemin telefon numaralarına yaptığı gibi kağıda yazmak.

1-) Google, Authenticator.
2-) Not defteri, Cloud save.
3-) Dedemin telefon numaralarına yaptığı gibi kağıda yazmak.
Google Authenticator mu? Çok korkutucu. Ha pardon ben yanlış anlamışım, virgülü görmemişim.

1. Giris yontemi kullanmiyorum.

2. Tarayicimin parola yoneticisini ve cekmecemdeki parola defterimi kullaniyorum.

3. Kilitli bir deftere parolalarini yazman.

Bazi hesaplarimi (Technopat) Authenticator ile koruyorum, Kaspersky'in parola sistemi ile parolalari belirliyorum. Fakat kendi hesabim gibi bazi hesaplarda parilalari ben belirliyorum. Onun disinda aklimda tutuyorum parolalari.

1- Google.
2- Office'de bir Powerpoint yada One Note açıyorum ve hepsini oraya kaydediyorum.
3- Benim yaptığımı deneyebilirsin. Microsoft hesabının şifresini unuturum dersen orasını bilemem . herhangi bir USB'ye not defteri ile kaydedebilirsin.

Şifrelerimi cihazımın not defterine kaydediyorum ve notları kilitliyorum.

2 aşamalı güvenlik yöntemlerini de kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…