Parolalarınızı nasıl koruyorsunuz?

Samsung Pass kullanıyorum, otomatik doldurma özelliği bayağı işime yarıyor.
Samsung cihazlar için öneririm, uygulama yayınlayıcısı Samsung.

Yok Microsoft Authenticator kullanıyorum. Ek olarak Google kendisi de kaydediyor ya, o anlamda demek istedim.
Microsoft Authenticator cloud'a kayıt ediyor mu? Authy kullanıyorum da Microsoft uygulamalarını çok kullandığım için "Geçmeye değer mi?" sormak istedim.

İnternette değerli bir hesabım yok. Sosyal medya platformlarını kullanmıyorum, Twitter ya da Instagram gibi. Banka hesaplarım için tek bir cihaz kullanıyorum, o cihaz ile wi-fi bağlanmıyorum sadece mobil veri. Ayrıca o cihazda banka uygulamaları hariç hiçbir uygulama yok. Diğer hesaplarım tamamen önemsiz, çalınsa bile umurumda değil çoğu sahte zaten.

Sabit kullandığım 3-4 şifre var, hepsini tek tek deniyorum. Hangisi tutarsa.

Dosya Ekleri

• images (3).jpeg
    16,5 KB · Görüntüleme: 20
Google hesaplarıma bir koruma koymuyorum. Microsoft hesaplarımın koruma ayarları şöyle:

Parolasız hesap kapalı fakat 2 adımlı doğrulama açık. Microsoft authenticator uygulaması ile giriyorum (parolasız hesabı kapattıktan sonra eğer telefonda ekran kilidi değiştirirsem sorun oluyor 2-3 gün başım ağrımıştı o yüzden )

Şifrelerimi not defterinde saklıyorum (bilgisayardaki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…