Merhabalar, son 1 haftadır parolanızın kullanım süresi dolmak üzere diye bildirim geliyordu, bugün baktığımda yarın dolacak diyor. Ne yapmam gerekli? Ben bilgisayarımı şifresiz kullanıyorum, daha önce parola vs. hiçbir şey yapmadım.
Parola süresi dolduğu zaman sıfırlamanızı isteyecek, direkt Enter tıklayın, geçin.Merhabalar, son 1 haftadır parolanızın kullanım süresi dolmak üzere diye bildirim geliyordu, bugün baktığımda yarın dolacak diyor. Ne yapmam gerekli? Ben bilgisayarımı şifresiz kullanıyorum, daha önce parola vs. hiçbir şey yapmadım.
teşekkürlerParola süresi dolduğu zaman sıfırlamanızı isteyecek, direkt Enter tıklayın, geçin.
Çözüm: Parolanızın Kullanım Süresi Dolmuş, Değiştirilmesi Gerekiyor Hatası
Hiçbir şekilde cmd vs birşeye ulaşamıyorum güvenli mod vs hiçbir şeyi yemiyor. Kullanım süresi dolmuş ve parola istiyor. Bilgisayarımda önceden oluşturulmuş bir parola yoktur. Yardım ederseniz sevinirim. Sorun çözüşldü. Parola belirleme kısmında Enter'a tıklamanız yeterli😃www.technopat.net
peki sonsuza kadar geçerli oluyor mu ? bundan sonra birdaha istemeyecek miParola süresi dolduğu zaman sıfırlamanızı isteyecek, direkt Enter tıklayın, geçin.
Çözüm: Parolanızın Kullanım Süresi Dolmuş, Değiştirilmesi Gerekiyor Hatası
Hiçbir şekilde cmd vs birşeye ulaşamıyorum güvenli mod vs hiçbir şeyi yemiyor. Kullanım süresi dolmuş ve parola istiyor. Bilgisayarımda önceden oluşturulmuş bir parola yoktur. Yardım ederseniz sevinirim. Sorun çözüşldü. Parola belirleme kısmında Enter'a tıklamanız yeterli😃www.technopat.net
İstemez diye düşünüyorum.Peki sonsuza kadar geçerli oluyor mu? Bundan sonra bir daha istemeyecek, değil mi?
teşekkürlerİstemez diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.