ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.308 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #11 Rosz099 dedi: İyzico ve Parolapara indirimini aynı anda mı kullandınız hocam anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Evet kullanılıyor.
Rosz099 dedi: İyzico ve Parolapara indirimini aynı anda mı kullandınız hocam anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Evet kullanılıyor.
Cetlix Picopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #12 Rosz099 dedi: İyzico ve Parolapara indirimini aynı anda mı kullandınız hocam anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Evet aynı anda kullandım parayı Parolapara'ya atıyorsunuz İyzico ile öde deyip İyzico'ya kayıtlı tel no yu veriyorsunuz ama kart bilgileri kısmına Parolapara kartınızın bilgilerini giriyorsunuz. Ama İyzico'dan kampanyalara katılmayı unutmayın yoksa indirim alamayabilirsiniz kampanyalar bölümünden kampanyaya katıl diyorsunuz.
Rosz099 dedi: İyzico ve Parolapara indirimini aynı anda mı kullandınız hocam anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Evet aynı anda kullandım parayı Parolapara'ya atıyorsunuz İyzico ile öde deyip İyzico'ya kayıtlı tel no yu veriyorsunuz ama kart bilgileri kısmına Parolapara kartınızın bilgilerini giriyorsunuz. Ama İyzico'dan kampanyalara katılmayı unutmayın yoksa indirim alamayabilirsiniz kampanyalar bölümünden kampanyaya katıl diyorsunuz.