Çözüldü Parolapara hesabı onaylamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozaraous

Picopat
Daha fazla  
Kampanyalarından yararlanayım diye uygulamasından Parolapara hesabı oluşturuyordum ama son adımı tamaladıktan sonra hesap onaylanmaya gönderildi tarzı bir şey oldu. Sonra mailden hesabın onaylandığına dair bilgi geldi ama uygulamaya girdiğimde yine son adıma attı. Ne yapmalıyım?(Son adım= kimlik doğrulaması, kimlik NFC ve yüz taraması)

Çözüm
Android kullanıyorsan ayarlar > uygulamalar > Parolapara > önbelleği sıfırla yapmayı dener misin?
Hocam işe yaramadı. Uygulamayı sildim yükledim yine işe yaramadı. Son adımı yine yaptım bir daha hesap doğrulması bekleniyor dedi. Şimdi bir de web sitesine bakacağım. Dün web sitesi onarımda diyordu.

Başka takılan olursa diye: sonradan siteden sorunumu mesaj attım. SMS olarak hesabınız doğrulandı mesajı attılar. Muhtemelen SMS olarak doğrulandı mesajını beklemek gerek. Benim gibi acele etmeyin.
Android kullanıyorsan ayarlar > uygulamalar > Parolapara > önbelleği sıfırla yapmayı dener misin?

Hocam işe yaramadı. Uygulamayı sildim yükledim yine işe yaramadı. Son adımı yine yaptım bir daha hesap doğrulması bekleniyor dedi. Şimdi bir de web sitesine bakacağım. Dün web sitesi onarımda diyordu.

Başka takılan olursa diye: sonradan siteden sorunumu mesaj attım. SMS olarak hesabınız doğrulandı mesajı attılar. Muhtemelen SMS olarak doğrulandı mesajını beklemek gerek. Benim gibi acele etmeyin.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…