Parolapara'da hesap nasıl aktifleştirilir?

biggiebobe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Sahibinden'de evlere iş veren bir ilana tıkladım ve WhatsApp üzerinden başvuru yaptım. Her şey tamamdı fakat sonradan bana ödemelerin Parolapara adında bir bankacilik sisteminden yapılacağı söylendi. Başka bir calisan hesabına girip kendi T.C. Kimlik numaram ile aktive mi ne etmem gerekiyormuş öyle bir şeyler söyledi, yardımcı olabilecek var ise daha detaylı dönüş yapabilirim.

Merhaba, Sahibinden'de evlere iş veren bir ilana tıkladım ve WhatsApp üzerinden başvuru yaptım. Her şey tamamdı fakat sonradan bana ödemelerin Parolapara adında bir bankacilik sisteminden yapılacağı söylendi. Başka bir calisan hesabına girip kendi T.C. Kimlik numaram ile aktive mi ne etmem gerekiyormuş öyle bir şeyler söyledi, yardımcı olabilecek var ise daha detaylı dönüş yapabilirim.
Parolapara uygulamasına kayıt olurken bilgilerini gireceksin.
TCKN.
NVİ adresi.
Zorunlu zaten bunları yapmak. Hesap aktifleşir otomatik.

Parolapara uygulamasına kayıt olurken bilgilerini gireceksin.
TCKN.
NVİ adresi.
Zorunlu zaten bunları yapmak. Hesap aktifleşir otomatik.

Tam olarak bunu yazdılar
"Ek iş olarak sizlere iş veriyoruz. Bu sebeple sigorta yapmıyoruz. Birçok personelimiz olduğu için normal banka hesaplarından ödeme yapmamız zamanla tarafımızca problemlere yol açıyor.
Bu sebeple
Parolapara üzerinden ödeme yapıyoruz.

Dijital kumbara hesabı olarak geçtiği için herhangi bir problem yaşamıyoruz. Tarafımıza verilen personel hesaplarindan bir tanesini size tanımlayacağız.

Giriş bilgilerini verdikten sonra Hesaba giriş yapıp kimlik onayı yapacaksınız, ardından uygulama içinden ödeme alınca kendi banka hesabınıza ödemenizi çekebilirsiniz,
Ödemeniz şahsi hesabınıza aktarıldıktan sonra ürünleri teslim ediyorsunuz.
Sizin için değişen bir durum olmuyor.
Anlayışınız için teşekkür ederiz 🙏

4-5 dakikanız var ise Hesap tanımlama işlemine geçeceğim, müsait misiniz?

Tam olarak bunu yazdılar
"Ek iş olarak sizlere iş veriyoruz. Bu sebeple sigorta yapmıyoruz. Birçok personelimiz olduğu için normal banka hesaplarından ödeme yapmamız zamanla tarafımızca problemlere yol açıyor.
Bu sebeple
Parolapara üzerinden ödeme yapıyoruz.

Dijital kumbara hesabı olarak geçtiği için herhangi bir problem yaşamıyoruz. Tarafımıza verilen personel hesaplarindan bir tanesini size tanımlayacağız.

Giriş bilgilerini verdikten sonra Hesaba giriş yapıp kimlik onayı yapacaksınız, ardından uygulama içinden ödeme alınca kendi banka hesabınıza ödemenizi çekebilirsiniz,
Ödemeniz şahsi hesabınıza aktarıldıktan sonra ürünleri teslim ediyorsunuz.
Sizin için değişen bir durum olmuyor.
Anlayışınız için teşekkür ederiz 🙏

4-5 dakikanız var ise Hesap tanımlama işlemine geçeceğim, müsait misiniz?
Bu Firma'nın güvenilir olduğuna emin misiniz?
Söyledikleri tutmuyor.
Ek iş vermeleri. Sigortasız çalıştırmaları yasa dışıdır.
Bu durumu parolapara müşteri temsilcisi ile konuşmalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı