Parolapara'ya kayıt olunmuyor

çok havalıyım

Femtopat
Daha fazla  
Tarayıcı üzerinden girince böyle oluyor, desteğe falan tıklayınca da aynı sayfada kalıyor. Mobilden girince NFC kullanma kısmında bilinmedik hata oluştu diyor. 3 farklı telefondan denedim ama hâlâ aynı. Böyleyken indirimden faydalanabilir miyim yoksa illaki onaylama mı yapmam lazım? Zaten indirim için kullandıktan sonra sileceğim hesabı.

Dosya Ekleri

• IMG-20250526-WA0005.jpg
    IMG-20250526-WA0005.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 163
Tarayıcı üzerinden girince böyle oluyor, desteğe falan tıklayınca da aynı sayfada kalıyor. Mobilden girince NFC kullanma kısmında bilinmedik hata oluştu diyor. 3 farklı telefondan denedim ama hâlâ aynı. Böyleyken indirimden faydalanabilir miyim yoksa illaki onaylama mı yapmam lazım? Zaten indirim için kullandıktan sonra sileceğim hesabı.
Hesabını doğrulamalısın diyor yüksek ihtimalle mailine doğrulama linki göndermişler bunu kabul etmen gerek.

Hocam onaylamanız lazım ama hem parolapara hem iyzico yapıyorsanız o yöntem artık çalışmıyor galiba. Müşteri hizmetlerini arayıp manuel onaylatmanız lazım.

Belki de servis sistemlerinde hata vardır şuanlık.
Böyle bir ekrana yönlendiriyor giriş yapmaya çalıştığımda da NFC hatası veriyor.
Hocam eğer kampanya bittiyse boşuna onaylamayla uğraşmayayım.

Dosya Ekleri

• IMG-20250526-WA0012.jpg
    IMG-20250526-WA0012.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 127
Böyle bir ekrana yönlendiriyor giriş yapmaya çalıştığımda da NFC hatası veriyor.
Hocam eğer kampanya bittiyse boşuna onaylamayla uğraşmayayım.
Hocam paralopara kampanyası mayıs ayı sonuna kadar duruyor, 800 tl'ye 400 tl alabiliyorsunuz hala. Ben şuan uygulamaya girebiliyorum müşteri hizmetlerini arayın. Farklı telefonlarda denemenize rağmen olmuyorsa sistemde bir hata falan vardır. Aramaktan başka çareniz yok.

Hocam paralopara kampanyası mayıs ayı sonuna kadar duruyor, 800 tl'ye 400 tl alabiliyorsunuz hala. Ben şuan uygulamaya girebiliyorum müşteri hizmetlerini arayın. Farklı telefonlarda denemenize rağmen olmuyorsa sistemde bir hata falan vardır. Aramaktan başka çareniz yok.
Kanka bu kampanya nası bişi mesela 800 lira attım sonra epicten oyun aldım 800 liralık 400tl geri iade mi ediyor kod mod mu veriyor

Kanka bu kampanya nası bişi mesela 800 lira attım sonra epicten oyun aldım 800 liralık 400tl geri iade mi ediyor kod mod mu veriyor
Kanka paraloparayı indiriyorsun kimlik falan her şeyi verip onaylıyorsun sana sanal kart açıyor. Oraya kendi ibanından 800 tl atıyorsun, sonra git epic games'e o sanal kart ile 800 TL'lik bir şey al sana 400 tl'sini geri uygulamaya yükleyecek sonra istersen geri ibanına at o parayı. Ama sadece ilk sefer için geçerli ve 400 tl'yi geçemez. 100 tllik bir şey alırsan 50 tl veriyor yani %50.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı