Part-time işte ne kadar para verilir?

angeleyes

Picopat
Daha fazla  
Yazın part time bir işte çalışmak istiyorum. Sizce ne kadar para alırım?

Yaşına ve iş yerine bağlı. Ama asgari ücretin yarı kadarı filan olur, belki 12-14 civarı.

Normal çalışma saatine oranla kaç gün veya günde kaç saat çalışacağını söylersen ona göre asgari ücrete oranla tahmini bir şey söylenebilir.

Çalıştığım pastane yanlışım yoksa 75₺ veriyordu saatlik. Günde 6 saatten 450, haftada 7 günden 3150, 4 haftadan 12600₺ gibi bir para veriyordu part time çalışana.

Çalıştığım pastane yanlışım yoksa 75₺ veriyordu saatlik. Günde 6 saatten 450, haftada 7 günden 3150, 4 haftadan 12600₺ gibi bir para veriyordu part time çalışana.
Ne zamandan hocam bu çünkü saatlik 75 az geldi. Bir de nerede çalıştın yani hangi şehirde

Ne zamandan hocam bu çünkü saatlik 75 az geldi. Bir de nerede çalıştın yani hangi şehirde.

Şehirden şehre değişen bir şey değil ki. Asgariye göre saatlik ücreti çıkartıp ne kadar çalışırsan o kadar para alıyordun.

Dediğim gibi pastanede çalışıyordum sigorta falan yoktu ancak her gün nakit para geçiyordu elime. 7 gün 6/12 bakıyordu part time çalışan saatlik eski asgari ile 60₺ para alıyordum. Hafta içi izinli çalışanların, hafta sonu da akşamları 8 saatten tutuyordum 8 saat için 500₺ nakit alıp keyfime bakıyordum.

Son zamlardan sonra 75₺ yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam çünkü gitmeden önce benim çırak 450 alıyordu ben de 600 alıyordum.

zaten ne zamandan diye sordum hocam. Ama şehirden şehire değişen bir şey bu. Muğla da Antalya da yani tatil yerlerinde daha yüksek veriyorlar. Geçen yaz Muğla da çalıştım oradan biliyorum.

A

Yaşına ve iş yerine bağlı. Ama asgari ücretin yarı kadarı filan olur, belki 12-14 civarı.

Sağ olun hocam 12-14 gibi para olsa gerçekten iyi olur yaşım 17 bu arada yerde market yani hemen hemen 30 yaşında adamın yaptığı işin aynısını yapmış olacağım rafları diz paspas at falan.

Normal çalışma saatine oranla kaç gün veya günde kaç saat çalışacağını söylersen ona göre asgari ücrete oranla tahmini bir şey söylenebilir.

Vallahi saati bilmiyorum ama çalışacağım yer market eğer full time alırsa full time gireceğim.

Gayet iyi fiyat aslında sabah 10:00 da gitsen akşam üstü 16:00 gibi iş biter. Çalıştığınız yer parayı günlük mü veriyordu acaba

Eğer ehliyetin varsa part-time vale yap kanka. Hem sigortalı olacağın için bir riskin yok kazaları iş yeri karşılıyor, hem de yorucu değil araç sürüyorsun. Günlük 1200-1400 TL civarlarında ödeme yapılıyor. Üniversite okuduğum için vale yapıyorum günlük 1300 TL. (reşit olmadığını şimdi fark ettim kusura bakma kanka ama bunu 1 sene sonrasına tavsiye olarak da alabilirsin)

18 olsam tag yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…