Part-time işte ne kadar para verilir?

Gayet iyi fiyat aslında sabah 10:00 da gitsen akşam üstü 16:00 gibi iş biter. Çalıştığınız yer parayı günlük mü veriyordu acaba.

Part time çalışanlara isteğe bağlı sigorta yapıyorlardı ve aldıkları para ona göre oluyordu. 6/12 akşam elemanı çalıştırıyorduk biz.

Ben ablaların izinlerini falan döndürüyordum 8/4 hafta içi, hafta sonu da 4/12 çalışıyordum. 4 olduğunda montumu alır nakit paramı da alır çıkardım. Bunun yanına ücretsiz verilen pastalar baklavaları saymıyorum. 1 günde KYK yurduna ücretsiz 2500₺'lik mal yollamıştım örnek olarak. Keşke para alaydım.

Zaten ne zamandan diye sordum hocam. Ama şehirden şehre değişen bir şey bu. Muğla da Antalya da yani tatil yerlerinde daha yüksek veriyorlar. Geçen yaz Muğla da çalıştım oradan biliyorum.

Belirtmemişim ilk yazıda, asgari ücret üzerinden bakan yerlerin birçoğu aynı paraları veriyor.

Muğla/Antalya gibi yerlerde bahşiş mevzusu da olduğundan dolayı kazançlar daha da artabiliyor. Maksimum 5₺ bahşiş verildi, o da ağrıma gitti böyle büyük parayla ne alacağımı bilemedim.

Gönen gibi köyden bozma bir yerde ancak o kadar olurdu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…