Party Panic düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

korhan1

Femtopat
Daha fazla  
Dün Party Panic aldım arkadaşlarla oynamak için ama CS:GO'da Valorant'da aldığım FPS'den iki üç kat daha düşük FPS alıyordum. En düşük ayarlar da, çözünürlük de en düşük 50 ila 60 arası alıyordu. Yani bu tarz bir oyun bu kadar az FPS aldırmaz diye düşünüyorum sebebi nedir acaba?

Oyun hakkında bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama aklıma gelen bir şey var. Arkadaşlarınız yüksek FPS alıyor mu? Belki oyun en fazla o kadar veriyordur veya V-YSNC açık kalmış olabilir mi?

Dostum her oyun aynı FPS'yi vermez CS:GO'da işlemciyi çok kullanan oyun Valorant ekran kartını şu an oynadığın oyun çok farklı donanım istiyor olabilir o yüzden sıkıntı yok her oyun aynı FPS'i vermez bir de optimizasyon sorunu olabilir

V-Sync açıktır, sistemin yetersizdir. Ben o oyunu biliyorum. Her oyunda optimizasyon, grafik farklı olduğu için FPS'ler de farklıdır. Aslında CS:GO düşük sistem istiyor (minimum gereksinimler). Ama Party Panic daha fazla istiyor.

Dün Party Panic aldım arkadaşlarla oynamak için ama CS:GO'da Valorant'da aldığım FPS'den iki üç kat daha düşük FPS alıyordum. En düşük ayarlar da, çözünürlük de en düşük 50 ila 60 arası alıyordu. Yani bu tarz bir oyun bu kadar az FPS aldırmaz diye düşünüyorum sebebi nedir acaba?
Donanim bilgisi ve oyun sirasinda GPU-CPU kullanim oranlarini paylasin

Oyunun hangi ayarda Ultra düşük orta vb.

En düşük ayarlar da, çözünürlük de en düşük 50 ila 60 arası alıyordu.

Oyunun hangi ayarda? Ultra mı, orta mı, düşük mü?

50-60 FPS iyi bir değer. Ama ultra ve ortada sıkıntı. Dediğim gibi:

V-Sync açıktır, sistemin yetersizdir. Ben o oyunu biliyorum. Her oyunda optimizasyon, grafik farklı olduğu için FPS'ler de farklıdır. Aslında CS:GO düşük sistem istiyor (minimum gereksinimler). Ama Party Panic daha fazla istiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı