Party Panic mi yoksa Payday 2 mi?

A

ağlama laynn

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben arkadaşlarla çok oyunculu olarak oyun oynamayı seviyorum. Ama şu iki oyunun arasında kaldım. Bana cevap verebilir misiniz? PayDay 2 vs Party Panic, hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi çok farklı türün oyunları. Arcade ve eğlence için Party Panic, çatışma ve soygun için Payday 2.

Party Panic çok iyi oyundur amma velakin 1 ay, 2ay bir süre sonra kesinlikle sıkacaktır. Payday 2 upgrade, level, skin sistemleri sizi 1 sene rahat oynatır. Ben oyumu Payday 2'den yana kullanıyorum. (Payday'ın ilk çıktığı zamanki oyuncularındanım.)

Son düzenleme:
Kararsızım değil, hangi türü oynamak istiyorsanız o oyunu oynayın demek istemiştim. Payday 2 öneriyorum ve arkadaşa katılıyorum.

Payday 3 çıkıcak onu öneririm, Payday 2 artık günümüze göre oynanışı ve grafikleri eskimeye başladı. Optimizasyon zaten çok kötü. Oyunuda en son gelen güncellemelerle saçmalık yuvasına çevirdiler. En son oyuna bi gireyim dedim canavarlar uzaylılar falan gelmiş oyuna. Üstüne üstlük hileciler eskidende vardı halen var. Oyun özünden çıkmış. Party Panic ise arkadaşın yoksa sıkılacağın bir oyun. Arkadaşın varsa kesinlikle almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…