M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 13 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar pasaport çıkarmam lazım ve babam şehir dışında olduğu için halamla çıkarmak zorundayız. Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2023
Arkadaşlar pasaport çıkarmam lazım ve babam şehir dışında olduğu için halamla çıkarmak zorundayız. Sorun olur mu?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 Melloo_14 dedi: Arkadaşlar pasaport çıkarmam lazım ve babam şehir dışında olduğu için halamla çıkarmak zorundayız. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aileden biri olunca sıkıntı olmuyor galiba. Ben ailem dışındaki biriyle kimlik çıkarmaya çalışmıştım sorun olmuştu. Ama hala olunca olmaz galiba.
Melloo_14 dedi: Arkadaşlar pasaport çıkarmam lazım ve babam şehir dışında olduğu için halamla çıkarmak zorundayız. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Aileden biri olunca sıkıntı olmuyor galiba. Ben ailem dışındaki biriyle kimlik çıkarmaya çalışmıştım sorun olmuştu. Ama hala olunca olmaz galiba.