merdolas Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Merhaba. 14 Pro Max'ımı kaydettirdim (pasaport ve hat benim adıma) ama şebeke yok. 2-3 saatliğine geldi fakat şimdi yok. Çözebilen var mı?
Merhaba. 14 Pro Max'ımı kaydettirdim (pasaport ve hat benim adıma) ama şebeke yok. 2-3 saatliğine geldi fakat şimdi yok. Çözebilen var mı?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 10 Temmuz 2023 #2 Yurt Dışından Son Anda Telefon Alanlar Şebeke Sorunu Yaşıyor Yurt dışından gelen telefonların IMEI kayıt ücreti zamlanınca insanlar yurt dışına akın etmişti. Şimdiyse oradan alınan telefonlarda şebeke sorunları görülüyor. www.webtekno.com Genel sorun. Artı 0 Eksi
Yurt Dışından Son Anda Telefon Alanlar Şebeke Sorunu Yaşıyor Yurt dışından gelen telefonların IMEI kayıt ücreti zamlanınca insanlar yurt dışına akın etmişti. Şimdiyse oradan alınan telefonlarda şebeke sorunları görülüyor. www.webtekno.com Genel sorun.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 10 Temmuz 2023 #3 merdolas dedi: Merhaba. 14 Pro Max'ımı kaydettirdim (pasaport ve hat benim adıma) ama şebeke yok. 2-3 saatliğine geldi fakat şimdi yok. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yoğunluk var o yüzden olabilir. Artı 0 Eksi
merdolas dedi: Merhaba. 14 Pro Max'ımı kaydettirdim (pasaport ve hat benim adıma) ama şebeke yok. 2-3 saatliğine geldi fakat şimdi yok. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yoğunluk var o yüzden olabilir.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.344 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 merdolas dedi: Merhaba. 14 Pro Max'ımı kaydettirdim (pasaport ve hat benim adıma) ama şebeke yok. 2-3 saatliğine geldi fakat şimdi yok. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra açılacaktır. Artı 0 Eksi
merdolas dedi: Merhaba. 14 Pro Max'ımı kaydettirdim (pasaport ve hat benim adıma) ama şebeke yok. 2-3 saatliğine geldi fakat şimdi yok. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra açılacaktır.