CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı?
Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı?
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 3 Şubat 2025 #2 CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başvuruyu yaptıktan sonra 1 kaç güne onaylanıyor sonra 1 hafta içinde geliyor. Gelir yani. (istanbul)
CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam başvuruyu yaptıktan sonra 1 kaç güne onaylanıyor sonra 1 hafta içinde geliyor. Gelir yani. (istanbul)
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.251 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz ilçenin yoğunluğuna göre değişir. Keşke başvururken dilekçe verseydiniz bu konuya dair. Ben 1 kez o şekilde yapmıştım. Şu şu tarihte uçuşumun olduğundan dolayı gibi.
CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Bulunduğunuz ilçenin yoğunluğuna göre değişir. Keşke başvururken dilekçe verseydiniz bu konuya dair. Ben 1 kez o şekilde yapmıştım. Şu şu tarihte uçuşumun olduğundan dolayı gibi.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #4 JrWhite dedi: Hocam başvuruyu yaptıktan sonra 1 kaç güne onaylanıyor sonra 1 hafta içinde geliyor. Gelir yani. (istanbul) Genişletmek için tıkla... Onaylandığını görebiliyor muyum buradan. SdtCngz dedi: Bulunduğunuz ilçenin yoğunluğuna göre değişir. Keşke başvururken dilekçe verseydiniz bu konuya dair. Ben 1 kez o şekilde yapmıştım. Şu şu tarihte uçuşumun olduğundan dolayı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2 hafta var gelir diye yapmamıştım. Aydından başvuru yaptım. Burdura gelmesi için.
JrWhite dedi: Hocam başvuruyu yaptıktan sonra 1 kaç güne onaylanıyor sonra 1 hafta içinde geliyor. Gelir yani. (istanbul) Genişletmek için tıkla... Onaylandığını görebiliyor muyum buradan. SdtCngz dedi: Bulunduğunuz ilçenin yoğunluğuna göre değişir. Keşke başvururken dilekçe verseydiniz bu konuya dair. Ben 1 kez o şekilde yapmıştım. Şu şu tarihte uçuşumun olduğundan dolayı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2 hafta var gelir diye yapmamıştım. Aydından başvuru yaptım. Burdura gelmesi için.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 3 Şubat 2025 #5 CeoPotato dedi: Onaylandığını görebiliyor muyum buradan. Hocam daha 2 hafta var gelir diye yapmamıştım. Aydından başvuru yaptım. Burdura gelmesi için. Genişletmek için tıkla... SMS gelir.
CeoPotato dedi: Onaylandığını görebiliyor muyum buradan. Hocam daha 2 hafta var gelir diye yapmamıştım. Aydından başvuru yaptım. Burdura gelmesi için. Genişletmek için tıkla... SMS gelir.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #6 JrWhite dedi: SMS gelir. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi hocam aynı anda Kimlik yenilemek için de başvuru yapmıştım onun PTT verildiğine dair sms geldi ama pasaport da gelir umarım.
JrWhite dedi: SMS gelir. Genişletmek için tıkla... Daha gelmedi hocam aynı anda Kimlik yenilemek için de başvuru yapmıştım onun PTT verildiğine dair sms geldi ama pasaport da gelir umarım.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.527 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #7 CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Geri gel ama ha. Yabancı ülkelerde sürünme. Tek bizde var 4 mevsim bir arada, ona göre.
CeoPotato dedi: Merhaba arkadaşlar yeşil pasaport başvurusu yaptım perşembe günü. 20 şubatta yurt dışına gideceğim bu sürede elime ulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Geri gel ama ha. Yabancı ülkelerde sürünme. Tek bizde var 4 mevsim bir arada, ona göre.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #8 Ozz2018 dedi: Geri gel ama ha. Yabancı ülkelerde sürünme. Tek bizde var 4 mevsim bir arada, ona göre. Genişletmek için tıkla... Gezmek için gidiyorum hocam geri gelicem.
Ozz2018 dedi: Geri gel ama ha. Yabancı ülkelerde sürünme. Tek bizde var 4 mevsim bir arada, ona göre. Genişletmek için tıkla... Gezmek için gidiyorum hocam geri gelicem.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.251 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #9 İstanbul vs yoksa risk yoktur. Gelir en kısa sürede.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #10 JrWhite dedi: Hocam başvuruyu yaptıktan sonra 1 kaç güne onaylanıyor sonra 1 hafta içinde geliyor. Gelir yani. (istanbul) Genişletmek için tıkla... Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır. Diyor hocam 1 2 güne onaylanır heralde. SdtCngz dedi: İstanbul vs yoksa risk yoktur. Gelir en kısa sürede. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Geldi hocam herkese teşekkür ederim 5 iş günü içerisinde teslim edildi. Son düzenleme: 6 Şubat 2025
JrWhite dedi: Hocam başvuruyu yaptıktan sonra 1 kaç güne onaylanıyor sonra 1 hafta içinde geliyor. Gelir yani. (istanbul) Genişletmek için tıkla... Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır. Diyor hocam 1 2 güne onaylanır heralde. SdtCngz dedi: İstanbul vs yoksa risk yoktur. Gelir en kısa sürede. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Geldi hocam herkese teşekkür ederim 5 iş günü içerisinde teslim edildi.