Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar Online olarak NVİ'den Bordo Pasaport randevusu aldım. Ancak bu ücreti, randevu almadan önce mi yapacaktım yoksa artık randevuyu aldım, şimdi mi ücreti yatırmam gerekiyor?
Arkadaşlar Online olarak NVİ'den Bordo Pasaport randevusu aldım. Ancak bu ücreti, randevu almadan önce mi yapacaktım yoksa artık randevuyu aldım, şimdi mi ücreti yatırmam gerekiyor?
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 274 Çözümler 3 11 Eylül 2021 #2 Randevuya dekontla gitmen gerekiyor diye biliyorum,5-6 sene önce aldığımda randevuya gittiğim günün sabahı yatırmıştım ben ücreti
Randevuya dekontla gitmen gerekiyor diye biliyorum,5-6 sene önce aldığımda randevuya gittiğim günün sabahı yatırmıştım ben ücreti
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Eylül 2021 #3 UtkuG dedi: Randevuya dekontla gitmen gerekiyor diye biliyorum,5-6 sene önce aldığımda randevuya gittiğim günün sabahı yatırmıştım ben ücreti Genişletmek için tıkla... O zaman ben yarın yatırayım.
UtkuG dedi: Randevuya dekontla gitmen gerekiyor diye biliyorum,5-6 sene önce aldığımda randevuya gittiğim günün sabahı yatırmıştım ben ücreti Genişletmek için tıkla... O zaman ben yarın yatırayım.
hcetky Decapat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #4 Randevuya gitmeden önce yatırılması lazım, defter ve pasaport ücreti beraber yatırılmalı, dekonta gerek yok orada sistemden görünüyor.
Randevuya gitmeden önce yatırılması lazım, defter ve pasaport ücreti beraber yatırılmalı, dekonta gerek yok orada sistemden görünüyor.