Pascal Beklenmeli midir?

M. Oğuz GÖK

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sizce 980 Ti, Titan X gibi kartlar varken Pascal mimarisini beklemek mantikli midir?

Kesinlikle mantıklı çünkü Pascal mimarisi ile transistör sayısı 2 katına çıkacak, yani performans olarak Titan X'i ikiye katlayacak güçte kartlar üretilecek. 2016 devrim niteliğinde olacak. O kadar yüksek fiyatlı bir kart almayı düşünüyorsan kesinlikle beklemeni öneririm.

O isimle çıkar'mı bilemiyorum ama fiyatının 4000-5000 TL civarı olacağından eminim. Tabi bu fiyat aralığı çıkacak olan en güçlü Pascal mimarili kart için söylüyorum. 980 ti gibi aralıkta olanın fiyatını aşağıda tutacaklardır zira sadece 16 nm teknolojisini nvidia kullanmayacak. İnşallah AMD iyi çıkarır'da rekabet büyük olur, bunun faydasını'da bizler görürüz. Bu konuda fikir sahibi olman için link paylaşıcam ordan aydınlanabilirsin.
NVIDIA Pascal İşlemcilerde İki Kat Fazla Transistör Olacak - Technopat

Of el yakar yahu bende gtx 970 gibi fiyatı olursa alırım demiştim.

Beklemek daha mantıklı olacaktır. 16 nm, yüksek performans ve enerji tasarrufu devrim niteliğinde olacak. Bende GTX 770 var ve bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…