Pascal mimarisi beklenmeli mi ?

Daha fazla  
Yaklaşık 6 aydır önümüzdeki yılda çıkacak Pascal mimarisini bekliyorum. Skylake sistem topladım fakat ekran kartı almadım (mevcut HD 6850 kullanıyorum). Pascal mimarisi de 2016 yaz sonuna çıkacağı söyleniyor. 8-10 ay daha bekleyeceğiz gibi. Sorum beklemeye değer mi ? Beklemeyeceksem R9 380X veya R9 390'ın 4 GB'lık kırpılmış versiyonu gelecekmiş yakın zamanda, bunları düşünüyorum. Fikriniz nedir ? ( 1080p )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence beklemelisin, ama senin az paran varsa(700-800) beklemeni tavsiye etmem. Ekran kartına (2000-3000TL) vericeksen bekliceksin.
Ekran kartına 1000 lira civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum, en fazla 1100 olur. Şu an alacak olsam R9 380x tercih ederdim. Gtx 960 ve Gtx 970 arasında boşluğu güzel dolduruyor. Yeni mimaride performans anlamında bir zıplama olması beni düşündürüyor.

Bende Haziran'a doğru GTX970 almayı düşünüyordum o zaman bende bekleyeyim çünkü yaklaşık 1300-1400 lirayı ekran kartına ayırıcam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı