Pascal Teknolojisi vs Günümüz Ekran Kartları

Teknoloji ürünleri için beklemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü her yeni ürün bir önceki için keşke dedirtiyor. Üstelik sık sık yeni ürünlerin piyasaya çıkışı ya da çıkış haberi bile huzur kaçırmaya yetiyor.

Ayrıca Pascal mimarili kartların f/p ürünlerinin ilk andan itibaren piyasaya çıkacağını düşünmüyorum. Öncelik üst seviye kullanıcılara verilecektir. Tabii ki fahiş fiyatları ile birlikte. 970'ten pişman olmanız 2017'yi bulacaktır.

%100 performans artışı olsa bile eski nesili ezmemek için belirli bir oranda performans artışı sunulacağı kesin. Beklemenin avantajı, 2 3 ay farkla eski nesil kart sahibi olmamak olabilir. Aynı zamanda daha düşük güç harcayan bir kart sahibi olmak olabilir. Her nesilde alttaki kart üsttekini yakalamasa da hemen altına yaklaşıyor. Düşük NM ile üretim bu sefer beklemeye değer. DirectX 12 ise fos çıkacak gibi duruyor. Umarım öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…