Pascal vs GTX 970?

Fiyat konusu hakında bir şey söylemek istiyorum. Eğer bir modelin yenisi gelir ise ve eski model hala piyasada var ise yeni modelin ilk fiyatı pahalı olur ki önceki model piyasadan çıksın. Sonra normal fiyata iner. Ama bizim dolar oynaması nedeni ile değişiklik olabilir ama şuan nedense fena değil (2,86TL).

Güzel söylüyorsun ama yeni mimari de bakalım 1300 tl olacak mı gtx 970 ayarındaki bir kart.

Teknoloji ilerliyor, gerilemiyor sizin de bildiğiniz gibi. Ben daha hayatımda yeni bir şeyin çıkıp eskisinden hem daha pahalı, hem de daha az performanslı olduğunu görmedim!

Oldu ki kırmızı kar yağdı, domuzlar uçmaya başladı, sayısal loto bana çıktı ve pascal serisi gtx 1070 hem gtx 970'den daha pahalı, hem de daha az performanslı oldu, o zaman gtx 970 alır geçersiniz. Kulağa mantıklı geliyor mu?

Gtx 970' in benchmark sonuçlarına bakıyorum da çok iyi. Ben geçen yıl birsürü oyun aldım. Oyunları yüksek ayarda oynamak için 600 tl civarı gtx 760 aldım. İyi sonuçlar aldım. Yalnız şimdi yeni çıkan oyunlara bakıyorum Hitman,Witcher 3, AC Syndicate. Bu oyunlardaki gtx 760 performansı kötü. 30 35 fps civarında. Tam yüksek ayarlarda bile değil hemde. O yüzden Gtx 970'e karar kıldım. Pascal pahalı olursa mecbur gtx 970 alacağım.

Gtx 970 fiyatına göre iyi sonuç veriyor keza R9 390 da aynı şekilde. Ama 980 veya R9 Fury gibi kartlar aynı şekilde fiyatının hakkını vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…