E emrevirtual Femtopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir, pashanim tarzı kolaj yapmak istiyorum görsellerde gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim bir fikriniz var mı? Dosya Ekleri Pasha_lucio.jpg 182,4 KB · Görüntüleme: 64 indir (18).jpg 169,7 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir, pashanim tarzı kolaj yapmak istiyorum görsellerde gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim bir fikriniz var mı?
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 6 Mayıs 2025 #2 Transparent (şeffaf) resimlere ihtiyacın var. PNG olmalı, saydamlık işlenmesi için. Kendi fotoğraflarını da düzenleme uygulamalarından arka planını kaldırarak PNG formatında kaydedip saydam edinebilirsin. Sonrasında resimleri dilediğin gibi ister üst üste koyarak, ister yan yana dizerek kolaj gibi yapabilirsin.
Transparent (şeffaf) resimlere ihtiyacın var. PNG olmalı, saydamlık işlenmesi için. Kendi fotoğraflarını da düzenleme uygulamalarından arka planını kaldırarak PNG formatında kaydedip saydam edinebilirsin. Sonrasında resimleri dilediğin gibi ister üst üste koyarak, ister yan yana dizerek kolaj gibi yapabilirsin.
E emrevirtual Femtopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Doin dedi: Transparent (şeffaf) resimlere ihtiyacın var. PNG olmalı, saydamlık işlenmesi için. Kendi fotoğraflarını da düzenleme uygulamalarından arka planını kaldırarak PNG formatında kaydedip saydam edinebilirsin. Sonrasında resimleri dilediğin gibi ister üst üste koyarak, ister yan yana dizerek kolaj gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum sana ulaşabileceğim herhangi bir sosyal medya adresi verebilir misin oradan fotoğrafları göstersem yardımcı olsan olur mu? Doin dedi: Transparent (şeffaf) resimlere ihtiyacın var. PNG olmalı, saydamlık işlenmesi için. Kendi fotoğraflarını da düzenleme uygulamalarından arka planını kaldırarak PNG formatında kaydedip saydam edinebilirsin. Sonrasında resimleri dilediğin gibi ister üst üste koyarak, ister yan yana dizerek kolaj gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka hepsini PNG haline getirdim hangi uygulamada üst üste getireyim sence? Son düzenleme: 6 Mayıs 2025
Doin dedi: Transparent (şeffaf) resimlere ihtiyacın var. PNG olmalı, saydamlık işlenmesi için. Kendi fotoğraflarını da düzenleme uygulamalarından arka planını kaldırarak PNG formatında kaydedip saydam edinebilirsin. Sonrasında resimleri dilediğin gibi ister üst üste koyarak, ister yan yana dizerek kolaj gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum sana ulaşabileceğim herhangi bir sosyal medya adresi verebilir misin oradan fotoğrafları göstersem yardımcı olsan olur mu? Doin dedi: Transparent (şeffaf) resimlere ihtiyacın var. PNG olmalı, saydamlık işlenmesi için. Kendi fotoğraflarını da düzenleme uygulamalarından arka planını kaldırarak PNG formatında kaydedip saydam edinebilirsin. Sonrasında resimleri dilediğin gibi ister üst üste koyarak, ister yan yana dizerek kolaj gibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka hepsini PNG haline getirdim hangi uygulamada üst üste getireyim sence?
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 7 Mayıs 2025 #4 emrevirtual dedi: Kanka hepsini PNG haline getirdim hangi uygulamada üst üste getireyim sence? Genişletmek için tıkla... PNG ama fotoğrafların saydam olması, arka planı almış olman lazım. Photoshop falan uğraştırır. Canva veya pixlr.com.
emrevirtual dedi: Kanka hepsini PNG haline getirdim hangi uygulamada üst üste getireyim sence? Genişletmek için tıkla... PNG ama fotoğrafların saydam olması, arka planı almış olman lazım. Photoshop falan uğraştırır. Canva veya pixlr.com.