P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 6 Temmuz 2023 #1 İyi sosyaller, pasif dokunmatik kalem aldım. Telefonumda sıkıntısız çalışıyor ama Windows tabletimde olmuyor. Sebebi nedir? PowerFast dedi: İyi sosyaller, pasif dokunmatik kalem aldım. Telefonumda sıkıntısız çalışıyor ama Windows tabletimde olmuyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... @moseist dediğiniz kalemi aldım ama windows'da çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 6 Temmuz 2023
İyi sosyaller, pasif dokunmatik kalem aldım. Telefonumda sıkıntısız çalışıyor ama Windows tabletimde olmuyor. Sebebi nedir? PowerFast dedi: İyi sosyaller, pasif dokunmatik kalem aldım. Telefonumda sıkıntısız çalışıyor ama Windows tabletimde olmuyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... @moseist dediğiniz kalemi aldım ama windows'da çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?
moseist Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 151 6 Temmuz 2023 #2 O kalem tüm cihazlarda çalışıyor aslında , ekran koruyucu filan var mı? moseist dedi: O kalem tüm cihazlarda çalışıyor aslında , ekran koruyucu filan var mı? Genişletmek için tıkla... Kutuya zarar vermediyseniz iade edersiniz en kötü. Artı 0 Eksi
O kalem tüm cihazlarda çalışıyor aslında , ekran koruyucu filan var mı? moseist dedi: O kalem tüm cihazlarda çalışıyor aslında , ekran koruyucu filan var mı? Genişletmek için tıkla... Kutuya zarar vermediyseniz iade edersiniz en kötü.
KS KS P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 6 Temmuz 2023 #3 moseist dedi: O kalem tüm cihazlarda çalışıyor aslında , ekran koruyucu filan var mı? Kutuya zarar vermediyseniz iade edersiniz en kötü. Genişletmek için tıkla... Galiba üzerinde ekran koruyucu var. İade etmek istemiyorum çünkü cihazıma kalem lazım e tabi kullanamazsam mecburen iade edeceğim. Artı 0 Eksi
moseist dedi: O kalem tüm cihazlarda çalışıyor aslında , ekran koruyucu filan var mı? Kutuya zarar vermediyseniz iade edersiniz en kötü. Genişletmek için tıkla... Galiba üzerinde ekran koruyucu var. İade etmek istemiyorum çünkü cihazıma kalem lazım e tabi kullanamazsam mecburen iade edeceğim.
moseist Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 151 6 Temmuz 2023 #4 Ekran koruyucu etkiler kullanımını ama o da risk çıkarmak. Artı 0 Eksi
KS KS P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 6 Temmuz 2023 #5 moseist dedi: Ekran koruyucu etkiler kullanımını ama o da risk çıkarmak. Genişletmek için tıkla... Telefonumda da var ama telefonumdaki ince. Tablette kullanmaya çalıştığımda bazen algılıyor ama kesik kesik algılıyor. Artı 0 Eksi
moseist dedi: Ekran koruyucu etkiler kullanımını ama o da risk çıkarmak. Genişletmek için tıkla... Telefonumda da var ama telefonumdaki ince. Tablette kullanmaya çalıştığımda bazen algılıyor ama kesik kesik algılıyor.