Pasif öğrenci gözüküyorum

Sağlık bilimleri üniversitesi'nde hemşirelik bölümünü bu sene kazandım. 16 Ağustos tarihinde e-devlet üzerinden kayıt açıldı. Kaydımı e-devlet üzerinden yaptım. Öğrenci belgemde üniversiteli olarak ama pasif öğrenci olarak görünüyorum. Aktif öğrenci olmak için ekstra bir şeyler mi yapmam gerekiyor?

Sağlık bilimleri olduğu için gidip kayıt yaptırman gerek. Yüz yüze yani. Bir arkadaşım daha hemşirelik kazandı ve hastahaneden heyet raporu aldı. Hafta içi gidecek. Tüm sağlık bilimleri ve BESYO öğrencileri yüz yüze kayıt yaptırmak zorunda. Araştır istersen.
Kayıt yaptırana kadar o pasif diye gözükecektir. Ders kaydı ile bir alakası yok.

Son düzenleme:
Sağlık bilimleri olduğu için gidip kayıt yaptırman gerek. Yüz yüze yani. Bir arkadaşım daha hemşirelik kazandı ve hastahaneden heyet raporu aldı. Hafta içi gidecek. Tüm sağlık bilimleri ve BESYO öğrencileri yüz yüze kayıt yaptırmak zorunda. Araştır istersen.
Kayıt yaptırana kadar o pasif diye gözükecektir. Ders kaydı ile bir alakası yok.
Üniversitesinin kendi sayfasında böyle yazıyor. Ayrıca arayıpta sordum. Aynı şekilde ders seçiminden sonra aktif olacaksınız dediler.
20190821_100620.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı