Pass Royale alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna yeni başladım kartlarımın seviyesi ve arenam düşük, yükseltmek istiyorum. 90 lira Pass Royale'ye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değmez. Onun yerine çok yatırmak istiyorsan özel teklif bekleyebilirsin belki.

90 lira değmez ama hızlıca kasılmanın başka bir yolu da yok gibi...

Hocam Pass Royale alacağınıza oynamayın. Dolar üzerinden olunca fiyatlar tavan yapıyor tabi.

Şuan almanıza gerek yok. 8. arenaya ulaştıktan sonra alabilirsiniz. Pass Royale alanlar kartlarını daha hızlı yükseltebiliyor.

Hocam oyun zaten P2W artık. Eski eğelencesi kalmadı. Arada giriuom 1-2 maç atıp çıkıyorum. Bence değmez.

Hocam oyun zaten P2W artık. Eski eğelencesi kalmadı. Arada giriuom 1-2 maç atıp çıkıyorum. Bence değmez.

P2W değil P2S oyun. P2W ile yakından uzaktan alakası yok. Kartlar belli seviyeli belli, maç sırasında sadece parayla satılıp sizin para vermediğiniz için alamadığınız bir şey yok.

Pass Royale eğer gelişmişsen al ben geliştim 1 kere aldım ve kule skini kullandım.

P2W değil p2s oyun. P2W ile yakından uzaktan alakası yok. Kartlar belli seviyeli belli, maç sırasında sadece parayla satılıp sizin para vermediğiniz için alamadığınız bir şey yok.

Gibi gibi hocam. 2 side var aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…