Passat variant projesi hakkındaki görüşleriniz nedir?

Sanırsam aracınız dizel dönüşüm yaparken yazılım iyi gider.
DPF ve egr iptali ile Turbo büyütmeden 160 HP civarı alınabiliyor.

Dedikleriniz benim de aklımda ancak DSG olduğu için iyi niyet garantisini bozmamak için yetkili serviste bakım yapılıyor. Eğer satmazsak 1-1.5 yıla sizin dediğiniz gibi yapabilirim.

Bu arada hayırlısı olsun aracın. Parça konusunda tanıdık arıyorsan dayımın tanıdığı çok parçacı var orijinal olarak ayarlayabiliriz.

Dedikleriniz benim de aklımda ancak DSG olduğu için iyi niyet garantisini bozmamak için yetkili serviste bakım yapılıyor. Eğer satmazsak 1-1.5 yıla sizin dediğiniz gibi yapabilirim.
1.6 TDI motor ile 1.5 TSI tokatlarsınız artık hocam daha ne olsun.

Bu arada hayırlısı olsun aracın. Parça konusunda tanıdık arıyorsan dayımın tanıdığı çok parçacı var orijinal olarak ayarlayabiliriz.
Düşüncen için sağ ol. Bugün dönüşüm için pazarlık yaptım. Hayırlısı artık .
1.6 TDI motor ile 1.5 TSI tokatlarsınız hocam daha ne olsun.
Biz uzun yol için kullandığımız için amacımız hız yapmak değil. Ama motor için aklımda bir kaç şey mevcut. İlerleyen zamanlarda duruma göre güzel değişiklikler düşünüyorum.

Düşüncen için sağ ol. Bugün dönüşüm için pazarlık yaptım. Hayırlısı artık .

Kardeşim hangi şehirde yaşıyorsun gel benim şehirime bir lahmacun ısmarlayım sana hem de sobbet etmiş oluruz dayımın tanıdığı var o çok güzel lahmacun yapıyor pişman olmazsın.

Yazılımın amacı sadece hız değil zaten hocam.
Sakin kullanımda normale göre daha az yakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…