Passat vs Superb

3 yıl önce bir süre SuperB'ye binme fırsatını yakalamıştım. Bahçelievler'den Esenyurt'a, Torium AVM'ye falan filan gittik. Aracı kendime göre normal vatandaş gözüyle incelemiştim. Param olsa gider alırım. Sonra toplam 2-3 gün Renault'a bindim. 1 gün Ford'a bindim. Superb bende hoş bir anı bıraktı.
Apple Carplay var. Start stop var. Bana bu kadarı bile kafi.

Skoda'larda kullanılan malzemeler VW'e göre daha düşük kalitede oluyor. SuperB de güzel araç. Passat'ta iç mekanda falan daha kaliteli malzeme kullanılmıştır. Aynı fiyata daha dolu SuperB alabilmenin sebebi de bu. Passat gereksiz pahalı tabi. İkisi de temelde aynı arabalar. Uzun yıllar binmek için alınacaksa SuperB daha mantıklı olabilir F/P sebebiyle.

Aslında hem Passat hem Superb kullanan biri olarak arada çok kalite farkı olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Biraz marka değeri de fiyatı etkiliyor. Superb marka değeri VW marka değerine göre düşük.

Hocam elbet arabaya da yansıyor. Benim Skoda'larda genel olarak gördüğüm kadarıyla sert plastik kullanılıyor. SuperB'yi elbette gidip de Scala gibi yapmayacaklar ama Passat ile araç olarak da fark olmalı ki insanların Passat'ı tercih etmesi için sebep olsun. Leon-Golf gibi düşünülebilir. Ha şu şartlarda aynı motor, şanzıman seçenekleriyle daha ucuza olduğu için Seat, Skoda daha mantıklı geliyor bana.

İkisi de güzel ve sağlam araçlar eğer fiyatları, yılları ve paket içerikleri yakın veya aynı ise sürerken sevdiğinizi alın.

Kesinlikle süper beee

Hocam yaptınız mı drag? Sonucu ne oldu, acayip meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…